T ttef Site Gezgini Mesajlar 32 28 Eylül 2015 #1 ATL 12. Sınıflar 4 saatlik Web Tasarım Planını yapan hocam varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
ATL 12. Sınıflar 4 saatlik Web Tasarım Planını yapan hocam varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
T ttef Site Gezgini Mesajlar 32 28 Eylül 2015 #2 klmno' Alıntı: Burayada bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam sizdeki 10 saatlik ben 4 saat istemiştim. İlginiz için teşekkürler
klmno' Alıntı: Burayada bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam sizdeki 10 saatlik ben 4 saat istemiştim. İlginiz için teşekkürler
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,842 29 Eylül 2015 #5 4 saatlik olabilmesi için zümre kararıyla modül seçilmesi gerekir. Tüm modülleri 4 saatte anlatılma şansı yok... Sizin hangi modülleri seçtiyseniz o modülleri planın içerisine dağıtın...
4 saatlik olabilmesi için zümre kararıyla modül seçilmesi gerekir. Tüm modülleri 4 saatte anlatılma şansı yok... Sizin hangi modülleri seçtiyseniz o modülleri planın içerisine dağıtın...
T ttef Site Gezgini Mesajlar 32 30 Eylül 2015 #6 plan hazır Ekli dosyalar T12A Web Tasarım ve Programlama.rar T12A Web Tasarım ve Programlama.rar 31.6 KB · Görüntüleme: 29
T ttef Site Gezgini Mesajlar 32 30 Eylül 2015 #7 10 saatlik web tasarım ve programlama dersinin ilk 5 modülüne göre hazırlanmıştır.