Atmanın düşürülmesi

Kodla Büyü

cumalisav02

Aktif Üye
Merhaba . Ben 1 sene Özel okulda çalıştım. Ücretli atamışlardı. Temmuzda süre bitti. Şimdi yeni bir yere atama yapılacak. Diyorlar ki ataman görünüyor. Yeni atama yapılamıyor. Okul diyor ; süren bittiği için ataman otomatik düşer. Yeni kurum ise diyor otomatik düşmez. Dilekçe verilmesi lazım. yardımcı olacak var mı ?

Özel okullarda da öyle bir zımbırtı var. Normal öğretmen değilde paralı çalışan öğretmen. Kadrolu çalışan öğretmen var, milli eğitimde çalışıp gelen var bir de, sözleşmeli var. Mesela bana resmi nöbet yazılmıyordu. Sınıf rehber öğretmeni olabiliyorsun ama. Tam bilmiyorum.

cumalisav02' Alıntı:
Özel okullarda da öyle bir zımbırtı var. Normal öğretmen değilde paralı çalışan öğretmen. Kadrolu çalışan öğretmen var, milli eğitimde çalışıp gelen var bir de, sözleşmeli var. Mesela bana resmi nöbet yazılmıyordu. Sınıf rehber öğretmeni olabiliyorsun ama. Tam bilmiyorum.

Hocam kusura bakma ama imzası kendine bu kadar uyan başka bir üye yoktur herhalde sitede...

myesil' Alıntı:
cumalisav02' Alıntı:

Hocam kusura bakma ama imzası kendine bu kadar uyan başka bir üye yoktur herhalde sitede...

Nasıl yani?
O bir şeyi söyledim de. Başka şeyler çıktı.

Bu arada işi hallettim. İl milli eğitime gittim. Başvurduğum başka firma atama talebinde bulunmuş o yüzden atama işlemi olmuyormuş.

Geri