Muhtemelen bir çoğunuz P4 kullanmıştır. Halen kullananlarımız bile vardır.
eski P4 1.8 ler gibi.
tabi RAM 2 GB olduğunda biraz farklı oluyor.
http://www.hepsiburada.com/asus-eee-pc- ... d=bd750555
yukarıdaki makineyi kullanıyorum.
kampanyalı geçen ay 640 a aldım. Alış sebebimde yazın sıcakta masaüstü bilgisayarımla film izlerken kasasından çıkan seslere dayanamamam. şimdi tık ses duymuyorum kafam çok rahatladı.
ekran olarak bence göz bozar...
tabi ben harici 19" monitör ve harici kablosuz klavye mouse setim ile kullanıyorum kendisi de masamın üzerinde ufak bir aksesuar gibi duruyor ve problem olmuyor. tek kullanılıcaksa tavsiye etmem. ufak tefek işleri halletmede problem olmaz ancak uzun süreli o ekrana bakmaya tahammülüm yok.
cs3, apache gibi uygulamaları rahatça çalıştırabiliyor. benim için bunlar yetiyor. fazlasını isteyenler hiç düşünmesinler bile...
bazı arkadaşlar başkalarına yeter bana yetmiyor demiş bence bize yetmeyen kimseye yetmez.
bazı arkadaşlarda görüyorum core2 duo işlemcili makinesi olan arkadaşlarda yüklendikçe yüklenmişler windowsu şişirmişler ve eminim benim aton 1.66 onların core2 duolarından hızlı çalışıyor
bence makineyi kullanmayı bilmek lazım. makinemde gereksiz kullanmadığım hiçbir yazılım bulundurmuyorum hatta virüs yazılımı bile kullanmamaya çalışıyorum, gereksiz güncelleştirmeleri kurmuyorum xp pro sp3 ile makine uçuyor.
adamda 150 Hp araba vardır basmayı bilmez 105 Hp arabanın tozunu yer... aynen öyle işte...
onun için bilgisayar kullanmayı iyi bilmeyenlere tavsiye etmiyorum çünkü murat 124 ünde gerisinde kalırlar.
tavsiyem sony vaio serisi 12.1" core2 güzel notebooklar var. ikinci elden 900-1200 arası satılıyor nette çok var arayan bulur.
Harici ekran çıkışı olan tüm netboklar projeksiyon çalıştırır. Ben problemsiz kullandım.
işletim sistemi kurması vs USB den. DVD sürücüyü aramıyorsunuz bile usb ler çok hızlı ve pratik artık.
benden bu kadar alacaklara hayırlı olsun.