Autorun.inf klasoru içinde silinmeyen immunity. dosyası

Kodla Büyü

mobile

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Geçen gün harici harddiskime baktığımda anadizinde autorun.inf adında bir kalsor ve bu klasörün içindede immunutiy. isimli başka bir klasor oluştugunu gördüm. silinmiyor.
denediğim yollar: windows altında silmedi, dosta dos komutlarını kullandım silmedi, virüs programları kaspersky ve nod 32 ile tarattım virüs olarakta görmedi, unlocker denedim silmedi, dopus ile denedim silmedi, combofix emut denedim silinmedi, linuxte denedim yine silinmedi. İnterneti araştırdığımda USB disk security nin USB TOOLS başlıgından cancel immunity dedikten sonra siliniyormuş, zaten usb disk security olmayan bilgisayarlardada silmiyor, usb disk security ninde değişik versiyonlarını yükledim usb tools diye bir bölümü yok, yardımlarınızı bekliyorum

komple formatlamayıda deneyemiyorum çünkü 400 gb kadar dosya var aktaracak bir yerim yok

Bilgisayarınızda USB disk security adlı bir program var mı? Varsa bu programın immunie (aşılama) adlı bir aracı, flash disklerde ve harddisklerde bahsettiğiniz şekilde autorun.inf isminde gizli bir bir klasör oluşturmaktadır. Böylece ilgili yerlere autorun.inf virüslerinin bulaşmaları engellenmektedir.
Klasörü silmenize gerek yok bence faydalı bir araç.

yakuphan' Alıntı:
Bilgisayarınızda USB disk security adlı bir program var mı? Varsa bu programın immunie (aşılama) adlı bir aracı, flash disklerde ve harddisklerde bahsettiğiniz şekilde autorun.inf isminde gizli bir bir klasör oluşturmaktadır. Böylece ilgili yerlere autorun.inf virüslerinin bulaşmaları engellenmektedir.
Klasörü silmenize gerek yok bence faydalı bir araç.
USB disk securityde immunity diye bir bölümü yok, 4 değişik versiyonunu kurdum hiç birinde böle bir bölüm yok, eğer sendekilerde varsa bana gönderirmisin

doctus.org' Alıntı:
bu dosyayı da USB Disk Security programı yüklüyor bende. kullandıysanız o yapmıştır. kaldırmak için usb disk security programında "usb tools" sekmesine gelin. "cancel immunity" derseniz bu klasör ve dosyalar kalkacaktır.
ALINTI

Bu dosyayı silmemeniz daha iyi olur. Bu dosya sayesinde autorun virüsleri haricinize bulaşmıyor. Arkadaşların dediklerinin tamamına katılıyorum. USB Disc Security aşılayıp haricinize bağışıklık kazandırmış. Bu özellik sadece bir versiyonda vardı. Daha sonrakilerde yok. O versiyon vardı bende. Arşive bir göz atayım. Bulursam ekleyeyim.

Evet buldum ve ekledim. :)

Ekli dosyalar

Geri