autorun.inf virüsü lütfen yardım !!!!!

Kodla Büyü

parssan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
böyle autorun virüsü ilk defa karşıma çıkıyor

bilgisayarımda d sürücüsünde gizli dosya olarak çıkıyor.nod 32 buluyor ve siliyor tekrar üretiliyor nod tekrar siliyor ve yanında her defasında farklı bir isimle exe uzantılı dosya çıkartıyor. ms-dos uygulaması diyor bir türlü silemedim. lütfen yardım :( :(

kill autoron diye küçük bir pro var onunla çözersiniz flash diskinizde de vardır ordan da silin

işe yaramıyor onları daha önce denedim yeni üretmişler herhalde

restart atıyorum d sürücüsüne giriyorum exe dosyaları var onları siliyorum bir problem yok ama sonra d de bir exe uygulaması çalıştırıyorum tekrar autorun.inf çalışıyor siliniyor ve exe dosyası üretiliyor ve bidaha autorun.inf üretiliyor tekra siliniyor ve exe dosyası oluşuyor bu döngü sürekli oluyor.

flash belleğini takıp kill amvo programını çalıştır. congurulation yazısı gelene kadar ok tuşuna bas. daha sonra tüm sürücülerine teker teker girip autorun dosyalarını sil ve restart yap. pc açılınca aynı işlemi tekrarlayıp kontrol et. bazen 2 defa yapmak zorunda kalıyorsun.

Ekli dosyalar

herkese teşekkürler... combo fixi tekrar denedim işe yaradı gibi (nodu devre dışı kendim elle bıraktım öncekinde combofix kendisi bıraksın demiştim)
şu anlık sorun yok gibi okuldaki bilgisayarlarda da işe yarar inşallah...

güncel

combofix ile autorun.inf dosyası üretmeyi durdurmuştu fakat exe uzantılı bir uygulamayı çalıştırdığımda tekrar üretilmeye başlıyor.

eğer exe uzantılı dosyalara bulaşmışsa bunları nasıl arındırabilirim. lütfen yardım :( :( :(

unlocker programıyla dosyayı bul kilidi aç ve sil. olmazsa unlockerla kilidi aç ve KİS ile sil. kesin çözüm.

Hocam gizli doyaları görünür yaptıktan sonra detaylı bir Kaspersky taraması olayı çözüyor...iki gün önce aynı olay benimde başıma gelmişti

kis kesin buluyor fakat bazı dosyalar kilitli olduğu için silemiyor. kilidi açıp kis ile silebilirsin...

cesey hocam acaba exe uzantılı kendi dosyalarınızı da siliyor mu?

bir de kaspersky için yardım. :( :(

Geri