autorun.inf yapıştı kaldı yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kct06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kct06

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar c, d ve e sürücülerimde AUTORUN.INF adlı klasör var. kaspersky dahil olmak üzere birsürü program denedim ama hepsi de bir türlü bulamıyor bu virüsü. temiz çıkıyor sonuç ama klasör hala görünüyor.
yardım edebilicek olan var mı
teşekkürler

Usb Disk Security deneme sürümü virüsü tutar ama silmez. Tam sürümü siler. Bulamazsan bana özelden yaz sana tam sürümünü linkleyeyim.

Hocam bi not daha bu programla silerken diğer antivirüslerin o dosyayı tutmadığına emin ol. Mesela antivirde dosyayı tutuyor. Ama tutunca da diğer program silemiyor. Ben genelde autorun dosyasını silerken antivirin guard modunu kapatıp siliyorum sonra tekrar açıyorum.Kolay gelsin.

Hocam ComboFix ile temizlik yaptıktan sonra Dracula Virüs Temizleyiciyi kullanın.

//Güvenli kipten girip kendiniz silin.

Arkadaşlar gönderdiğim adresten yükleyemeyenler yada meb engeline takılanlar mail adreslerini verin topluca hekeze kurulum dosyasına atayım kolay gelsin..

arkadaşlar sorunu buldum!! :D
usb disk security programı yapıyormuş bunu. orda usb tools diye bir seçenek var orda ımmunity seçeneğini pasif ederseniz yani cancel derseniz o klasör siliniyor. aktif ederseniz geri geliyor. yani bu antivirüs programının almış olduğu bir çeşit önlemmiş...

Geri