autorun virüs beni çıldırttı

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
nerdeyse denemediğim virüz programı kalmadı en son "virüs autorun remover" taratıyordum tam autorun u buluyor fakat sistem donuyo yani virüs tüm virüs programlarını kitliyor bi türlü silemiyorum..avira yı da engelliyor..ne yapmam gerek daha acaba :( :cry:

Evet bir çözümü var arkadaşım.
1-"http://www.pendrivelinux.com/downloads/MultiBootISOs/MultiBootISOs-2.1.4.6.exe" bu programı indirip. boş bir flash belleğe "Kaspersky rescue kit" özelliği kazandırıp. bilgisayarını flashbellekten açarsan linux ortamında kasperskyla sistemini taratıp temizletebilirsin. (görsel ve çok kolay kullanımlı)
2-removeit pro programını indirin(çok rahat bulabilirsiniz)
3-Malwarebytes' Anti-Malware programını indirin(çok rahat bulabilirsiniz)
bu programlarlada taratıp temizletin. yeniden başlamak isterse başlatın.
sisteminiz temizlenmiştir. istediğiniz antivirüsü yükleyip kullanın.(ben nod32 4. kullanıyorum)

Bu sayede temizleyemediğim virüs olmadı şimdiye kadar. kolay gelsin.

inşallah hocam dediğiniz gibi olur deneyeceğim şimdi...saatlerdir uğraşıyorum gözlerim şişti pc başında :(
çok teşekkürler...

broker_2007 hocam bunları kaç kere denedim ama başarısız fash diskteki ve pc deki autorun lar gitmiyo :cry:

kusura bakmayın hocam yeni gördüm.
1.sıradaki programı indirin.
-boş bir flash takın
-flasınızı seçin
-sürücü seçiminin yanındaki formatla kutusunu işaretleyin
-sonra alttan "Kaspersky rescue kit" seçeneğini seçin
-sağdan download the iso yu seç
-create tıkla
sonra bilgisayarı flashtan aç
Kaspersky ile başlat

Ekli dosyalar

elgunlu hocam sağolun deniyorum şu an ama falsh ı biçimlendirdiğim halde avira uyarı veriyor flash da autorun var diye

indirdiğim dosyanın kaydetmesi bitince falsh tan programı silmiş yapamadım..bugün de pc yi açtığımda gördüm ki dün akşam kurduğum virüs programlarını kaldırmış yoklar...bu nasıl bi autorun virüsüdür yaa :verymad:
tek çare format mı yani şimdi :verymad:

Geri