Autorun virüslerini engelleyin

Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar 2 gün önce illet bir virüs bulaşmıştı bilgisayarıma.Ama hiçbir virüs programı yakalayamıyordu.
Belki başınıza gelmiştir. Klasörleri saklayan bir virüs ve kendini sürekli sinsice kopyalıyor.
2 gün uğraşma sonucunda sonunda temizledim.

Bu trojan temizleyici tamamen ücretsiz.Programa 2065 tane trojan virüsü tanıtılmış.
Linki veriyorum:
http://hotfile.com/dl/84217995/f651e57/ ... 7.exe.html

ekran görüntüsü

Bu verdiğim ikinci program da flash belleklerdeki autorun virüslerinin bilgisayara bulaşmasını engelliyor. Okullarda işinize yarayabilir.
Küçük bir program.

Ekli dosyalar

• usb autorun virüs engelleme.rar
    usb autorun virüs engelleme.rar
    803.5 KB · Görüntüleme: 295
  • goruntu.JPG
    goruntu.JPG
    38.1 KB · Görüntüleme: 1,262
geçmiş olsun dileklerimle. antivir bununda üstesinden rahatlıkla gelir. çünkü artıl antivir aurorunlarıda yakalıyor. başka başka birsürü şey kurmak yerine sadece antivir diyorum...

agahyildiz' Alıntı:
geçmiş olsun dileklerimle. antivir bununda üstesinden rahatlıkla gelir. çünkü artıl antivir aurorunlarıda yakalıyor. başka başka birsürü şey kurmak yerine sadece antivir diyorum...

hocam antivir diyorsunuz, güzel ama her şeyden şüpheleniyor, her şeyi siliyor, en son winrar kurulum dosyasını virüs sandı, hıı ben de onu kullanıyorum o ayrı :) ama avast kuruyorum artık, lisans da veriyor 1 yıllık...

agahyildiz' Alıntı:

hocam dosya gizleme olayını hiçbir virüs programı ile çözemedim. aviranın premium u da dahil olmadı.
Sonunda ilk eklediğim program ile hallettim. Onu da şans eseri chip dergisinde buldum

agahyildiz' Alıntı:

Hocamın yazdıklarına katılıyorum,Antivir hepsinin üstesinden geliyor fazladan bir programa ihtiyacınız yok... :+1:

Geri