Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif

İzlediğim harika bir anime dizi daha, mutlaka izlemelisiniz imdb deki puanına bakmayı unutmayın.

Detaylı Bilgi:
http://www.imdb.com/title/tt0417299/

Ekli dosyalar

24.3 KB · Görüntüleme: 1,229
Avatar :son hava bükücü'yü izledim :D çok da severim. (lahanacı'ya özellikle çok gülerim)

Avatar : Korra'nın efsanesi'ni de ilk sezonu yayınlandı. 2. sezon sanırım Nisan 2013 de başlayacak. Merakla bekliyorum :D

dijitalyerli' Alıntı:
Avatar :son hava bükücü'yü izledim :D çok da severim. (lahanacı'ya özellikle çok gülerim)

Avatar : Korra'nın efsanesi'ni de ilk sezonu yayınlandı. 2. sezon sanırım Nisan 2013 de başlayacak. Merakla bekliyorum :D
Aang daha güzeldi :D

avatar a bayılırım, bir aralar sanırım 94-98 arası galiba dragon ball nam-ı diğer goku (ejder topu) vardı birde ona bayılırdım bilenler varsa eğer... uçan sıpalara zaafım var galiba..

dragon-ball-char.jpg

azizerkut' Alıntı:
avatar a bayılırım, bir aralar sanırım 94-98 arası galiba dragon ball nam-ı diğer goku (ejder topu) vardı birde ona bayılırdım bilenler varsa eğer... uçan sıpalara zaafım var galiba..

dragon-ball-char.jpg

bu da manyaktı ya :)

dijitalyerli' Alıntı:

Korra eski bölümlere çok kötüydü yaaa keşke hiç yapmasalardı.

Güzel animeydi. İlk önce CNBCe TV kanalında yayınlanıyordu. 2. sezonundan izlemeye başladığım dizinin daha sonra bütün bölümlerini sırasıyla izledim.

Yapımcılarından muadili bir dizi de devam ediyor.
The Legend of Korra
İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
-New-Friends-Legend-of-Korra-avatar-the-legend-of-korra-31596080-893-587.jpg

hasari' Alıntı:
dijitalyerli' Alıntı:

Korra eski bölümlere çok kötüydü yaaa keşke hiç yapmasalardı.

insan bazı karakterleri arıyor ama ben beğendim korra'yı. Tenzin'in çocuklar süper, en küçüğü özellikle :)

Avatar hoş güzelde diğer animelere göre çizgi film gibi kalır bence.
Hayatımda izlediğin en iyi animeler One Piece ve Death Note .
Kesinlikle izlenmeli.
One Piece de 470. Bölümdeyim, İzlememek için zor tutuyorum kendimi bitmesin diye :D

Greenberet83' Alıntı:
Avatar hoş güzelde diğer animelere göre çizgi film gibi kalır bence.
Hayatımda izlediğin en iyi animeler One Piece ve Death Note .
Kesinlikle izlenmeli.
One Piece de 470. Bölümdeyim, İzlememek için zor tutuyorum kendimi bitmesin diye :D
Dead Note izledim gerçekten güzeldi. One Piece sıraya alıyorum. :D

Geri