Avcı'dan Öğretmenlere: Olsa Dükkan Senin!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
19. Milli Egitim Surasi
- Zorunlu din dersi
-Zorunlu Osmanlica
-Zorunlu hayat tarzi
-......
-Zorunlu .......

- Efendim peki ogretmenlere zam, ozluk vs ?
-Olsa dukkan senin.......

Eeeeeeee hersey zorunluydu hani. :-)

Dükkan bir bize çalışmıyor zaten.
Saraylara, Hakimlere, Akademisyenlere, Kadehlere ayrı dükkandan dağıtıyorlar paraları herhalde.

dükkanda para yoksa akademisyenlere 800 tl ve hakim savcılara 1150 tl zammı nerden verdin. ak saraya 1,3 katrilyon parayı nerden harcıyorsunuz 400 milyon dolarlık cumhurbaşkanına uçağı nerden alıyorsunuz. öğretmen gelince mi boş dükkanı gösteriyorsunuz. yoksa hepimiz için yok olacak. sandık önümüze gelince bizde olsa oyumuz dükkan senin demesini bileceğiz

maalesef bu ülkede öğretmenler devlet üzerinde büyük bir yük olarak görülüyor.
Okullarda hizmetliler bile öğretmenler kadar maaş alıyorlar. Maksadım küçümsemek değil yanlış anlaşılmasın
O yüzden hiçbir beklentim yok bu meslekle ilgili.
Her sene 30-40 lira zam gelir biz de konuşur dururuz.
Başbakan da çıkar 15000 öğretmen atıyoruz müjdemi isterim demesi zaten sistemin ne halde olduğunu bize gösteriyor.
iyi geceler...

olsa dükkan seninmiş

altın varaklarla para harcamayı iyi bilirsiniz!

itibarmış... yerlerde ama haberiniz yok!

ehil olmayan insanları bakanlığa kadar yükseltirsek elimizle bu muameleyi de görürüz. Adam gayet sokak muhabbeti yapar gibi öğretmenlerle dalga geçerek cevaplıyor alay ediyor yakışır bize

Şimdi bende bir resim var ve tam da bu olayla örtüşüyor ama paylaşınca da hakaretler ardı ardına geliyor.

Ögretmen ekstra zamla ilgil hangi haberi görsem aklima Noel Baba ve John fıkrası geliyor :)

Hala Noel Babalara inanan ögretmen varsa yapacak bir şey kalmadı.

Bir millet kendiyle dalga geçsin diye adam seçip başına getirir mi?

Bildiğin dalga geçiyor adam. Olsa dükkan seninmiş. Terbiyesiz....

Geri