Avea, 3G’yi 4 kat hızlandırarak 4G seviyesine çıkarttı

Kodla Büyü

sinan36

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Türkiye'nin önde gelen telefon operatörlerinden Avea, Ar-Ge Merkezi'nin 3. yılında son uygulamasıyla, 3G çift taşıyıcı ve çift anten teknolojisini canlı şebeke iletişim kulesinde aktif hale getirdi ve 84 mbps ile kullanıcı başına maksimum hıza ulaştı.
Bizim burda 4g yi bırak doğru düzgün konuşamıyoruz. :-1:

bıraksınlar bu işi mesajlar bile doğru düzgün gitmiyor. Onların yüzünden hiç sevmediğim vodafona geçmek zorunda kaldım :-1: :verymad:

avea nın 3g modemi var güya 7.2 hızında ancak 2 den fazlasını görmedim.

Yıllar sonra uygun diye avea faturasıza geçtim Turkcell faturalıdan ama maalesef iyi çekmiyor işte...

Re: Ynt: Avea, 3G’yi 4 kat hızlandırarak 4G seviyesine çıkarttı

bence avea fiyat/performans olarak rakipsiz.
turkcell kaliteli ve uçuk derecede pahalı.
vodafone da tam ortalarında bir yerde

bende avea var kocaeli istanbul Trabzon hattında hiç sıkıntı çekmedim internet görüşme vs

Şimdi baktım evde 3 diş çekiyor avea 3G 4.84 Mbit de internet var. Tabi evde 20 Mbit fiber varken bir anlamı yok ama olsun yinede bu fiyata avea rakipsiz.

Bİzim burda düzgün çekmiyor bazen kesilmeler oluyor.

Avea online işlemler bize ulaşın bölümünden bildirdim. önce inceleyelim diye aradılar. Ertesi gün tekrar aradılar ve "bulunduğunuz ilçeye ikinci bir baz istasyonu kurulması gerekiyor ama 2013 yatırım planımız buna uygun deel" dediler. ben de teşekkür edip kapadım telefonu. :(

Geri