Avea 444 aramaları ücretsiz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
az önce mesaj geldi. 1 nisan itibariyle 444lü aramalar heryöne dakikalardan düşecekmiş, ücretlendirilmeyecekmiş. her yöne dakika bittiyse o zaman sabit hat aranmış gibi ücretlendirilecekmiş. iyi oldu bu durum.mesajı alan başka arkadaşlar varmı?

not: 1 Mayıs'a ertelenmiş.

bana da geldi, ama ben geçen hafta tam 20 dakika bekledim iş bankası müşteri hizmetlerini aramıştım. saat gecenin 1i. ne yoğunlarmış arkadaş...

avea bu uygulamadan önce süreden bağımsız ücretlendirme yapıyordu. istersen 1 saat konuş 40 krş idi. avea her şekilde kullanıcısını düşünüyor diğerlerine göre. tebrikler.

share_' Alıntı:
avea bu uygulamadan önce süreden bağımsız ücretlendirme yapıyordu. istersen 1 saat konuş 40 krş idi. avea her şekilde kullanıcısını düşünüyor diğerlerine göre. tebrikler.
güzel tespit.
tebrikler.

share_' Alıntı:

ciddi olamazsın hocam.
yeni tarifelerine bi gözat istersen
numara taşıyıp gelene yada sıfır hat alana aylık 30, avealılara aylık 40 TL
baya bi düşünüyor...

xapex' Alıntı:
share_' Alıntı:

ciddi olamazsın hocam.
yeni tarifelerine bi gözat istersen
numara taşıyıp gelene yada sıfır hat alana aylık 30, avealılara aylık 40 TL
baya bi düşünüyor...
arkidiş zaten ironi yapmış hocam kendindemisin.

Arkadaşlar sadece avea'da olan bir şey değill. Avea müşterilerini falan düşündüğü yok. BTK'nın aldığı bir karar bu bütün gsm şirketlerinde geçerli.
dkc' Alıntı:
Henüz gelmedi ama iyi olmuş gerçekten.

veysim47' Alıntı:
bu karar zaten btk nın bir kararı yani avea nın bir lütfu değil
ne lutfu hocam eskiden standarttı bi saatte konuşsan telefonu kapatmadığın müddetçe 40 krş tu şimdi dakkada rahat 4-6 kontor atar oda 2.4 tl demektir. y
yani paket tarife kullanıyorsan 1 dk tam süre konuşma yapacaksın ama ücretini senden tarifeen atyorum 500 dk her yöne olan tarifenden 1 dk konuşma ücreti olarak 10 dakikanı kesecek .

bu kararın beğenilecek nesi var anlamadım 444lü bi numarayı aradığınızda birazda karışık bi durumsa yarım saati rahat buluyo görüşme. önceki süreye bakılmaksızın sabi,t 40 krş olması daha uygundu.

feto23' Alıntı:
bu kararın beğenilecek nesi var anlamadım 444lü bi numarayı aradığınızda birazda karışık bi durumsa yarım saati rahat buluyo görüşme. önceki süreye bakılmaksızın sabi,t 40 krş olması daha uygundu.
:alkis: :++:

share_' Alıntı:
az önce mesaj geldi. 1 nisan itibariyle 444lü aramalar heryöne dakikalardan düşecekmiş, ücretlendirilmeyecekmiş. her yöne dakika bittiyse o zaman sabit hat aranmış gibi ücretlendirilecekmiş. iyi oldu bu durum.mesajı alan başka arkadaşlar varmı?

bana geldi

feto23' Alıntı:
Arkadaşım süreye bakılmaksızın her arama 40 kuruş sadece avea müşteri hizmetlerine özgü bir tarife sen alo garanti yada herhangi bir 444 lü numarayı ara ve 10 dakika konuş bak kaç lira geliyor fatura... O yüzden yeni uygulama eğer uygulanırsa güzel olur

Geri