Avea dan Sevgilerle 2

Kodla Büyü

ozgurel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlk başlığı görünce arada kaynamasın diye bende bu başlığı açtım.
Bu gece balkanlara küçük çaplı bir geziye gidiyoruz. Bulgaristan'a girdiğiniz anda her mesaj için 5 TL civarında ücret yazılıyor. (Bulgaristana hoş geldiniz: 5TL, Operatörünüz değişiyor : 5TL vs..) Bankaların msj.ları dahil bu ücrete...
Müşteri hizmetlerinden SMS almak ya da atmak istemiyorum diye kapattıracam. İnanın 4. sefer oldu, başka yerlere bağlayıp sırf iptal başvurusu almamak için telefon kendi kendine kapanıyor bir süre sonra. Siz bana dönün diyorum. Gün sonuna kadar mutlaka arayacaz diyorlar, tabii arayan soran yok. En son dün gece 23:50 gibi zar zor kapattırdım.
İşin özü 35-40 TL lik SMS ücretine bile muhtaç bunlar. Döndüğüm anda ilk işim numaramı taşımak olacak. Tam 10 yıllık avealıyım. Bu bardağı taşıran son damlaydı.

numaranı başka bir operatöre taşırsan kapatmak ile uğraşmazsın. kontörlüye de geçersen kendi kendine kapanır veya kullanmaya devam edebilirsin.

Gardaş bende turkcell in kontörlüsüne geçtim kafam rahat şimdi.(bi de şu son faturasından yırtarsam avea nın :? )

400 dk her yöne 2000 sms her yöne 19Tl . sms istemezsen 15 tl.inan ses kalitesi de arttı.

faturalıdan ben de bıktım artık, 2 aydır kontörlü vodafone 23 TL 500 dk. 1000 sms 1 GB cepten internet.
En son 2002'de kontörlü kullanıyordum.
önceki avea, 35 TL sabit sözüm ona en düşük 45 geliyordu. tek farkı 5000 sms olması ve interneti olmaması idi.
en son fatura 60 TL.
En azından artık sürpriz yok.

ben vodafone kullanıyorum, yurt dışına çıkanlar kırmızı pasaport avantajı ile ekstra ücret ödemiyor.

:cry:
safran' Alıntı:
BİMCELL her yöne 250 dk 5000 sms 500 mb internet 19 tl
BİMCELL nasıl? Avea nın çekim gücü evlere şenlik zaten :) Okulum şehrin tam merkezinde ama iki kat aşağıya inince telefon çekmiyor :) Bu da öyle olmasın

Geri