Avea Jet 12. ay doldu, Ne yapmamı önerirsiniz?

Kodla Büyü

Reyhanli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar
Avea Jet taraftar hattımın 12. ayı doldu.
Ne yapmamı önerirsiniz?

Aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız?

Reyhanli' Alıntı:
Arkadaşlar
Avea Jet taraftar hattımın 12. ayı doldu.
Ne yapmamı önerirsiniz?

Aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız?

Hocam tam 12 ay oldu mu ben geçen sene 16 ekim de almıştım. Bugün baktım taahhüt bitmiş görünüyor

avea yı arayın normal bir ses tonuyla hattımın taahhütü bitti. türkcell - vodafone (farketmez) da güzel kampanyalar var. hattımı nasıl taşıyabilirim deyin. size anlatır terslemeden dinleyin. 1-2 gün içinde sizi arayacaklar ve min % 25 indirim isteyin . ama bu sefer ses tonunuz biraz yüksek olabilir. Gerisi sizin pazarlığınıza kalmış. Test edildi onaylandı

Avea jet kullanıyordum 12. ayın faturasını ödedim gittim avea bayinden kapattım.Neyse 3 y sonra denk gldi kazara bakayım dedim baktım ki son bir fatura varmış ve sürekli faiz gelmiş üstüne.Neyse çok sinirlendim tabi.Ama yapacak birşey yoktu.Neyse 12 ay bitsede fatura kısmına dikkat et hocam takip et bir sonraki ayıda kontrol et.

Benimde bu ayın 26'sına bitiyordu. 7 gün öncesinden form doldurmamız gerekiyormuş. Geciktiğim için 1 ay daha ödeme yapmam lazımmış. :verymad: Gelecek ayın 18'ine kadar devam. Ama bundan sonra kesinlikle avea almam. 1 sene turkcell kullandım. Memnundum ama avea daha ucuz diye alayım dedim bin pişman oldum. TTnet üniversiteliye diye bir kampanya var. Artık kablolu ama onu alacam.

ygencay' Alıntı:
Benimde bu ayın 26'sına bitiyordu. 7 gün öncesinden form doldurmamız gerekiyormuş. Geciktiğim için 1 ay daha ödeme yapmam lazımmış. :verymad: Gelecek ayın 18'ine kadar devam. Ama bundan sonra kesinlikle avea almam. 1 sene turkcell kullandım. Memnundum ama avea daha ucuz diye alayım dedim bin pişman oldum. TTnet üniversiteliye diye bir kampanya var. Artık kablolu ama onu alacam.

hocam aynı durum bendede oldu, adiler, teknoloji çağında nasıl tam gününde aboneliği bitirmiyordunuz dedim, kanun öyle dediler, 1 hafta önceden iptal isteği versen bir kaç gün önce iptal edecekler, bu seferde anlaşmayı bozduğumuz için (1 yıldan önce iptal ettiğimiz için) indirimleri hesaplayıp kat be kat kitleyecekler. aveayı oldum bittim sevmedim zaten, hoş al birini vur diğerine.

Geri