AVEA neden faturalı hatların, faturasıza geçişi sıkıntılı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Av ea içi, Faturalı hattın, faturasıza geçişi için başka bir operatöre geçip tekrar dönmek gerekiyor.(not;yanlışım varsa düzeltin.)
Halbuki tam tersi olunca işlem çok kısa, hatta bir sms bile yetiyor.
.
Bi faturasıza geçersem, hayatta faturalı tarifeye geçmem. :verymad:
Sanki kafesteyim gibi.Tarife seçenekleri gitgide daha pahalıya doğru yukarıya gidiyor.

ben bi ay faturasıza geçtim. ne korkunç birsey yaaa
faturaya 50 ödüyorsam kontorluye 70 filan ödedim 5-5 10-10 diye diye... üstelik kimi günler de arkadasların telefonunu alıp aradım...
geçiş ile ilgili bu şikayeti BTK ya yazın anında size dönüyorlar ışık hızında ve çözüm buluyorlarda...
benim sabit faturalı idi paketi aşmayan tarife. hat kapandı aradım kontor bittiğini söylediler. yarım saat cebelleştim müşteri temsilcisyle cevap aynıydı. faturasız altyapısını kullanıyor tarife dedi. gittim kontor yuklettim.
BTK ya yazdım sözleşmede yok ama kontor yuklettiler diye.
anında döndüler özür dilediler yuklediğim kontor parasını faturadan dustuler. bi daha olursa zevkle yardımcı olacaklarını belirtip kapattılar.
haa bu arada her konusmamızda binlerce müşteri ve görüşme kaydı var ancak gün belirtirseniz kaydı dinleyebilir diyen operatör her ne hikmetse anında benim görüşmemi bana tarih saat bile sormadan aramış bulmuş dinlemiş :)))

Erkekler için konturlu daha ekonomiktir fiyatlarıda üzmez. Bayanlar telefonda biraz daha fazla zaman geçirdiği için :lol: faturalı daha ekonomiktir. tecrübe ile sabittir. :++:

cyln' Alıntı:
ben bi ay faturasıza geçtim. ne korkunç birsey yaaa
faturaya 50 ödüyorsam kontorluye 70 filan ödedim 5-5 10-10 diye diye... üstelik kimi günler de arkadasların telefonunu alıp aradım...
geçiş ile ilgili bu şikayeti BTK ya yazın anında size dönüyorlar ışık hızında ve çözüm buluyorlarda...
benim sabit faturalı idi paketi aşmayan tarife. hat kapandı aradım kontor bittiğini söylediler. yarım saat cebelleştim müşteri temsilcisyle cevap aynıydı. faturasız altyapısını kullanıyor tarife dedi. gittim kontor yuklettim.
BTK ya yazdım sözleşmede yok ama kontor yuklettiler diye.
anında döndüler özür dilediler yuklediğim kontor parasını faturadan dustuler. bi daha olursa zevkle yardımcı olacaklarını belirtip kapattılar.
haa bu arada her konusmamızda binlerce müşteri ve görüşme kaydı var ancak gün belirtirseniz kaydı dinleyebilir diyen operatör her ne hikmetse anında benim görüşmemi bana tarih saat bile sormadan aramış bulmuş dinlemiş :)))
HOCAM SİZİN BU faturasız altyapısını kullanan tarife işini tam anlamadım.
Sanırım bende öyle bir tarifeye geçmek istiyorum.Ama paket alarak..sizinki nasıl?
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiMevcut25tl
http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC250Paketi20tl
Açıkçası============================================================================ ;
Faturasızdan, faturalıya gemek ne kadar kolaysa terside aynı olmalı.Ne diye zahmet ettirtip git gel yaptırtıyorlar???
Faturalıdan faturasıza geçmek için başka operatöre gidip geri dönmek gibi bir olayı vurguluyor ve kuşları kümeste tutmak gibi haksız bir ayrıntı olarak nitelendiriyorum.

seç maksi tarifesi benimki. ne olursa olsun tüm avealılarla sınırsız, avea dışı heryöne 2000 dakika, 2000 sms ve 2 gb internet...55 tl... hangisi biterse o kısmı kullanamıyorsun bi ay içinde. mesela sms bittiyse cekemiyorsun. aybaşı 55 tl sabit. ihtiyacın varsa bilmem ne yazıyorsun bilmem nereye gönderiyorsun konusma sms veya internet paketi alıyorsun

Geri