Aveanın Nokia X3-02 Kampanyası hakkında yardım.

Kodla Büyü

cefecan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Aveanın nokia x3-02 kampanyası ayda 10 tl taksitle 24 ay yani 240 lira bana cazip geldi.Fakat telefon hakkında pek de olumlu yorum almadım kamerası şarjı falan az gidiyormuş diye okudum bir kaç yerde ama genelde değerlendirme yapanlar o telefonun 500 tl fiyatı üzerinden değerlendirme yapmış şimdi 240 tl fiyat için nasıl bir telefon olur acaba kullananlar varsa yorumlarınızı beklliyorum.

sadece işletim sistemi bile almamak için geçerli bir neden. Nokia olması da almamak için 2. neden diyebilirim.

nosTRa' Alıntı:
sadece işletim sistemi bile almamak için geçerli bir neden. Nokia olması da almamak için 2. neden diyebilirim.

eyvallah hocam almayacam galiba çok olumsuz yorum var telefon ile ilgili.Özellikle şarjı ve kamerası çok kötüymüş.

ben kullanıyorum hocam. şıklığı, küçüklüğü, hafifliği, maillere bakabilme, kablosuz interneti, yarı dokunmatik özelliği gibi artırları var. Şarjı bana 2 gün gidiyor...

bende kullanıyorum şarjı 3 gün rahatça yetiyor ve telefonu az kullanan birisi değilim. sıklığı hoş ayrıca fotoğraf kalitesi rahatsız edici değil. Hatta çoğunlukla okul içinde resimleri telefonumla çekip okul sitesindeki resimleri bu fotoğraflardan kullanıyorum. netlikte hiç sorun yaşamadım Elbette bir fotoğraf makinesi gibi değil ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyor...

marmarabote' Alıntı:
bende kullanıyorum şarjı 3 gün rahatça yetiyor ve telefonu az kullanan birisi değilim. sıklığı hoş ayrıca fotoğraf kalitesi rahatsız edici değil. Hatta çoğunlukla okul içinde resimleri telefonumla çekip okul sitesindeki resimleri bu fotoğraflardan kullanıyorum. netlikte hiç sorun yaşamadım Elbette bir fotoğraf makinesi gibi değil ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyor...

Hocam çektiğiniz fotolara bakabilrimiyim okulunuzun linkini verebilirmisiniz.

arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum. bende kullanıyodum. dokunmatiği bozuldu. servise gönderdim garanti kapsamında. bana gelen cevap kamerasına su kaçırmışım. tamir edilemiyormuş. istenirse ücretli yenisini gönderelim diye. resmen benle dalga geçtiler.

ek olarak avea dan telefon alımı konusunda bir uyarıda bulunayım bana da ayda 4 tl ye telefon ddediler inandık aldık faturaya yansıyan 6 tl dir burda bir kazık attılar ikinci olarak da tarife ücretimi benim bilgim dışında yükselttiler 5-6 lira gibi sormaya gittiğimde tarifemi daha ucuz tarifelere geçiremeyeceğim söylendi ancak daha pahalı bir tarife olursa geçebiliyormuşum aksi halde yada hattı kapatma ya da taşıma durumunda telefonun gerçek fiyatı faturaya yansıyor gıcık oldum aveaya akraba eş dost burda diye duruyorum yoksa çıkacam uğraşamıyorum.

waa' Alıntı:
ek olarak avea dan telefon alımı konusunda bir uyarıda bulunayım bana da ayda 4 tl ye telefon ddediler inandık aldık faturaya yansıyan 6 tl dir burda bir kazık attılar ikinci olarak da tarife ücretimi benim bilgim dışında yükselttiler 5-6 lira gibi sormaya gittiğimde tarifemi daha ucuz tarifelere geçiremeyeceğim söylendi ancak daha pahalı bir tarife olursa geçebiliyormuşum aksi halde yada hattı kapatma ya da taşıma durumunda telefonun gerçek fiyatı faturaya yansıyor gıcık oldum aveaya akraba eş dost burda diye duruyorum yoksa çıkacam uğraşamıyorum.

hocam benim korktuğun taraflardan birside buydu.Şimdi ben adamları aradım tantana ettim kamu 300 plus için %25 indiri yaptırdım.Ama bu telefonu alırsam 24 ay kullanma tahudü veriyorum dlaysıı ile seneye bitince indirimim bu adamlar bana elinden geldiğince geçirmeye çalışacaklar sonra ben telefonlarımı taşıyacam falanda yemez çünkü telefonun gerçek fiyatını ödersiniz o zaman falan derler.En iyisi ben adamlara gebe olmayayım.Hem telefonda sıkıntı yaratma durumu var.Neyse arkadaşlar teşekkür edeirm bu gün gidp dokunmatik olmayan sade bir telefon alacam.

Geri