Avea'nın veri gizliliğiyle ilgili yaptığı oyun!!!!!!!!!!!

Kodla Büyü

biltek2007

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar avea müşteri hizmetleri ararsa ve hani merak edip açarsanız, karşınıza ses kaydı çıkarsa 100 dakika ücretsiz dakika vermeyle ilgili hemen telefonu kapatın.

AVEA ses kaydından sonra onay alma işleminde onay almadan sizi veri gizliliğinizle ilgili hizmete abone yapıyor ve telinize "30 gün geçerli heryöne 100 dakika hattınıza yüklenmiştir. Size özel hazırlanan bu gibi avantajlı tekliflerden aboneliğiniz süresince haberdar olabileceksiniz." mesajını gönderiyor. İçinde ne veri güvenliğine ne de hangi hizmete abone olduğunuza dair bilgi var.

dikkatli olun.

Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım bu hizmeti onaylamıyorum dedim. Umarım sorun çıkmaz.

Bugün öğlen aradı robot, dinledim, kapattım telefonu. Yemezler... Başlık yerinde olmuş.

eya' Alıntı:
Bugün öğlen aradı robot, dinledim, kapattım telefonu. Yemezler... Başlık yerinde olmuş.

Hocam bu Aveadan ayrılmanın vakti geldi sanırım. Bu sefer de veri almak için anket kaydı dinletiyorlar. Sonuna kadar dinlemez olaydım kaydı keşke.

Yine müşteri hizmetlerini arayacağım bakalım.

8 yıl önce kapattırdığım hattım için; hat kapatma bedeli adı altıda 22 TL ücret hukuk bürosuna verildi geçenlerde. Avea ile görüşüp; ücret, hala başka bir numarayla operatörünüzü kullandığım halde neden bana bildirilmedi dediğimde "Telefonla ulaşılamamıştır" cevabını aldım. Sonra öğrendiğim üzere; avea yasal sınır olan 10 yıl dolmadan eski müşterisine, faturalı hat kapatma ücreti adı altında bir ücret kesmektedir. Bu ücreti de size bilgi vermeden direkt hukuk bürosuna göndermektedir. Ben bunu anladım. İzmirdeki aveanın hukuk bürosundan aldığım bilgi bu yönde. Bilgilerinize.

Geri