Aveanın Yeni Nesil Tarife ve İnterneti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan die4you
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

die4you

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben bu tarifeyi cep telefonunu bilgisayara bağlayıp internetini kullanmak için düşünüyorum. Bu şekilde kullanan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Veya yorumlarınızı...

Her ay 80 tl (internet+telefon) ödemekten bıktımm..

Sınırsız kullanmak istiyorsan 2 GB adil kullanım kotası var. Sonra 128Kbps'ye düşüyor.

selam arkadaşlar, az önce kamu tarifesinden yeni nesil 500 tarifesine geçtim, %25 indirim yaptılar ve 30 liraya her yöne 500 dakika, 2000 sms ve 2gb yüksek hızda, sonrasında 128 kb. hızında internetim oldu. aradığınızda bu tarifeye uygun fiyatla geçmek istediğinizi, kabul etmezlerse hattınızı başka şebekeye taşıyacağınızı söylüyorsunuz. kabul etmeseler gerçekten turkcell tarifesine geçecektim. ilgilenen meslektaşlarıma duyrulur. tarifeye geçince önce aylık 40 liraya diye mesaj geliyor, sonra %25 indirim mesajı geliyor.

bende geçtim ama bize farklı fiyat başka operatorden gelene başka fiyat biladarimde geçti sizin bu söylediklerinizden sonra ilk işim aveayı aramak olacak

baska tarifeden gelenler icin aslinda bu tarife, 30 liraya bir yil kullanma sozu verene, avea sitesinde tarifeyle ilgili bilgi mevcut. su an en ideal tarife bu, bence avea musteri hizmetlerini arayip tarifeye gecis isleminizi yaptirin. sonra benim gibi telefondan forumu takip edin :)

bende geçicem bi tarifeye de bir türlü ayar tutturamadılar..yok oradan geç buradan gel faturalıysan gelme kontörlüysen elma de.. adksfjksgksajklasjklsadfsa

Geri