2004:Norton sistemimi kağnı yaptı,
2004:McAffee de biraz ağır ama hala tam olarak ne yaptığını anlayamadım,
2005:BitDefender kurdum yine yavaş ve pek işe yaradığını görmedim,
2005:Avast herşeyi virüs olarak görmeye başladı, kullanırken bellekte ne olduğunu bilmediğim 20mblık bir program vardı,
2006:AVG kurdum onu virüs olarak gördü temizledi ama flash disklerde yetersiz kaldı,
2006:Nod32yi çok övdüler kurdum, taki bilgisayarımda bir virüs alarmı verip işletim sistemimi kullanılamaz hale getirene kadar,
2007:Nortona geri döndüm ancak sistemim accaip kasıldı,
2007:Nod32'nin yeni sürümünü kurdum ancak daha önceki deneyimimi doğrulamaktan başka bir işe yaramadı,
2008:AVG kurdum istediğim performansı sergilemedi
2008:Antivir Premium Security Suite kurdum çok memnunum. Kesinlikle bilgisayarıma virüs bulaşmadı. Sadece okulumda flash diskime virüs bulaşmış, temizlemedi ve silmeye kalktı. Bu durumda DrWeb CureIt indirdim. Tarattım temizledi.
Şuan Avira Antivir Premium Security Suite kullanıyorum. Virüs bulaşmış bilgisayar gelirse Combofix ve SDFix ile düzeltmeye çalışıyorum. Sonra DrWeb CureIt ile tarıyorum. En son Avira Antivir Free kurup veriyorum. Ya da hiç uğraşmadan format atıp teslim ediyorum :+1:
Şu an okulumdaki bilgisayarlarda Antivir Free kurulu, öğretmenler evden virüs getirseler bile okuldaki bilgisayarlarda problem yok. Hatta "Bilgisayarınızda virüs yoktur değilmi, benim oğlan bilgisayar mühendisi, bizim evde hiç virüs olmaz" diyen müfettişlerin bile flash diskindekileri çatır çatır siliyor.
uhaha: