Avira Security Suite (Kampanya)180 gün

Kodla Büyü

ebfo45

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Yeni Avira Premium Security Suite, Internet tehlikelere karşı kapsamlı bir şekilde korur. Avira AntiVir Premium sayısız avantajlar sunmaktadır. Suite ödüllü virüs korumasına ek olarak, antispam ve yedekleme fonksiyonu yanı sıra, ekstra firewall vardır. Buradan https://license.avira.com/en/promotion- ... 4zmruepkzn ulaşılan kampanya sayfasında gerekli alanları doldurup doldurduğunuzda mailinize anahtar dosyası ve indirme linki gelecek.

Doctus alıntı.

Herşeye para buluyoruz ama şu antivirüse vereceğimiz para bize çok geliyor :) Aslında ücretli tam korumalarda da sürekli kampanyalar oluyor. 2010 da panda 2008 şifresi satın almıştım. 3 tane 25 liraya. tanesini 20 liradan sattım :) Şimdi Norton 360 kullanıyorum. 3 kullanıcı 65 liraya aldım. Diğer ikisini 30 ar liradan sattım. 2.5 yıldır format atmadım makineye. Ama yukarıdaki fırsatı kaçırmayın tabi :)

Yaklaşık 6-7 senedir ücretsiz sürümünü kullanıyorum, çok memnunum, zaman zaman ücretlisi almayı düşündüm olmadı. 6 ay bir deneyelim bakalım.

Paylaşım için teşekkürler. :alkis:

Teşekkürler hocam. Free sürümünü kullanıyordum bir de premiumunu deneyelim.

Avira Internet Security 2012 olarak güncellendi yazılım. Aynı lisans 6 ay devam ediyor :+1:

Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam; ama key dosyasını açamadım.

SİRE' Alıntı:
Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam; ama key dosyasını açamadım.
açmıcaksınız hocam kurarken sizden isticek göstereceksiniz yolunu o kadar. Bu arada başlığı açan hocama teşekkür ederim.

Geri