Avira'yı kaldıramıyorum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mavi85

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
yeni format attım, bt sınıfında exper pclere avira antivir 2010 kurdum. 10 tanesinde msconfigde başlangç işaretli oldğu halde çalışmıyor,kaldırıp nod 32 kurmak istedim ama bu sefer denetm masası program ekle kaldır penceresinde göründüğü halde kaldır diyorum ama hiç tepki vermiyor. masaüstündeki simgesine tıklıyorum çalışmıyor, çalışmıyor da kaldırılmıyor da nasıl kaldırıcam bu programı yardımcı olurmusunuz.

Hocam kaldırmadan önce bilgisayarların tarih ve saat ayarları güncel mi?
Bios pili bittiğinde ya da ayarları defaulta çekildiğinde Avira sorun çıkartabiliyor.

sağolun arkadaşlar bideneyim pazartesi günü de neden böyle bişey yapıyodur, hocam bıosa reset atmıştım formattan önce çocuklar kurcalamıştır diye ama alakası nedir hocam, hadi kaldırılmıyor, çalışmıyor da peki neden çalışmıyordur kurulum sağlıklı bi şekilde yapıldığı halde?

mavi85' Alıntı:
sağolun arkadaşlar bideneyim pazartesi günü de neden böyle bişey yapıyodur, hocam bıosa reset atmıştım formattan önce çocuklar kurcalamıştır diye ama alakası nedir hocam, hadi kaldırılmıyor, çalışmıyor da peki neden çalışmıyordur kurulum sağlıklı bi şekilde yapıldığı halde?

sitem saati yanlış olunca kendini güncelleyemiyor. Geçenlerde bir arkadaşın pc sine avira yükledim. Pili bitmiş, pc ilk açıldığında bios tarihi 2004 e dönüyordu. Sürekli Güncelleme hatası ile ilgili mesajlar çıkıp duruyordu. Sistem saatini elle düzeltsemde enerji kesildikten sonraki açılışta gene aynı hataları veriyordu. Pili yeniledikten ve bir defa full sistem taraması yaptıktan sonra düzelmişti.

you unistaller kurdum o da kaldıramadı, ne illet bişeymiş bu nod 32 kurmak istiyorum, format atıcam artk avirayı kaldırmak için. avirayı kaldırmasam msconfigden açılışta çaalışmasını engellesem nod 32 kursam olur mu??

Geri