AVON bilgisi olanlar!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagdas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cagdas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bir akrabam 2-3 yıl önce beni avon'a üye yaptı. bu üyeliği ben hiç istemedim ve uğraşmadım da, kendisi benim adıma sipariş verdi falan. bugün bir mesajla şok oldum, savcılık ödenmeyen borçtan dolayı soruşturma açmış ifadeye çağırıyor.

bilenlere 2 sorum var;
1- ödemeyi yaptıktan sonra avona borcumun kalıp kalmadığını nereden öğrenebilirim.
2- üyelik iptalini nasıl gerçekleştirebilirim.

hocam kullanıcı adı ve şifreniz varsa avonun sitesinden bakabiliyorsunuz. bilmiyorsanız eğer akrabanızdan alabilirsiniz.

şifre falan bilmiyorum, üyelik iptalini siteden yapabiliyormuyuz hocam. ya da her ilde büroları varmıdır, bürodan gidip öğrensem.

3 ay üst üste sipariş vermediğinizde üyeliğiniz otomatik olarak kapatılır. Akrabanın ödememiş olduğu bir fatura var demekki, aman hocam yaa, akrabanız dahi olsa akrabanızın sizin adınız üzerinden ticaret yapmasına neden izin verdiniz. Umarım en kısa zamanda çözülür problem...

her ilde il temsilcisi ve bölgede bölge temsilcisi vardır hocam. Bi şekilde onlara telefonla ulaşıp durumu çözüme kavuşturabilirsiniz. Avonun sitesindeki iletişim bölümünden bu kişilerin tel numarasını bulabilirsiniz ama önce temsilci numaranızı bilmeniz lazım, diğer türlü çok zor. İletişim bölümünden maille ulaşmaya çalışın...

Eskiden kapıdan tabak tencere satarlardı; şimdi parfüm, temizlik malzemesi, plastik tabak-çanak satıyorlar. Her zaman uyuz eder beni bu elden satılan ürünler. Hocam geçmiş olsun. Umarım borç yüklü değildir. Tabi iş adli boyuta geçtiği için bir de mahkeme masrafları falan olacak. Umarım başınız ağrımadan kurtulursunuz. Memur olduğunuz için bir de bununla ilgili soruşturma geçirebilirsiniz. 657 sayılı kanun Madde 125, kınama cezasını gerektiren hallere bakınız.

tanes' Alıntı:
3 ay üst üste sipariş vermediğinizde üyeliğiniz otomatik olarak kapatılır. Akrabanın ödememiş olduğu bir fatura var demekki, aman hocam yaa, akrabanız dahi olsa akrabanızın sizin adınız üzerinden ticaret yapmasına neden izin verdiniz. Umarım en kısa zamanda çözülür problem...
hiç sorma hocam, akraba bile olsa para işine girmeyeceksin. iyilik yaptık kendi başımız yandı, başka derdim yokmuş gibi.
yarın koşturayım bu işlere, ilgilenenlere teşekkürler.

Geri