Avukatasoruyorum.Com - Online Hukuki Soru Sor!

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
Merhabalar,
Hukuki sorularınızı sistemdeki avukatlarımıza danışıp ön bilgi alabileceğiniz online hukuk bilgi sitemizi yayına açmış bulunmaktayız.

Sisteme yönelteceğiniz sorular tamamiyle avukatlar tarafından oluşan site yönetimi tarafından cevaplanacaktır.

Bilgilendirme:
Soracağınız sorulara verilen cevaplar tamamiyle önbilgi niteliğindedir. Kesin bilgiler için lütfen avukatınız ile görüşünüz.

http://www.avukatasoruyorum.com

hocam avukat arkadaşlar ne kadar sıklıkla siteyi kontrol ediyorlar soru sordum ne kadar zaman zarfında cevap alabilirim acaba

g.cetin.66' Alıntı:
hocam avukat arkadaşlar ne kadar sıklıkla siteyi kontrol ediyorlar soru sordum ne kadar zaman zarfında cevap alabilirim acaba
Merhabalar,

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Avukatlarımız günün belirli saatlerinde sistemi kontrole derek sorulara gerekli cevapları veriyorlar. Sistemdeki avukat arkadaşlar sadece sitemiz adına hizmet etmedikleri için normal hayattaki işlerinede bakmak durumundalar bazen bu süre uzayabiliyor. 48 saat içerisinde sorunuza cevap alırsınız.

["e="zilal"]:+1: fikir güzel, ama avukat lar sorulara yetişebilecek mi ileride[/quote]
"ileriki süreçde sorular için kısıtlama getireceğiz.

Geri