Ayın evreleri için animasyon çalışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan safi6003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

safi6003

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.Okul için ayın evrelerini anlatan bir animasyon çalışması hazırlıyorum.Modellemeyi bitirdim ve sizinle paylaşmak istedim.Sırada animasyonu tamamlama var.Nasip olursa yakın zamanda bitirmeyi planlıyorum.Buradan paylaşacağım arkadaşlar.
VİDEO-1
VİDEO-2 Firefox ile sorunsuz açılıyor.Sayfada intro devreye girdiği için linke 2. defa tıklarsanız giriş yapılır.
YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK VİDEO-3

Merhaba arkadaşlar.Ayın evreleri ile ilgili animasyonu tamamladım ve sizinle paylaşmak istedim.Eleştirilerinizi bekliyorum.Herkese şimdiden çok teşekkürler.

VİDEO-1
VİDEO-2 Firefox ile sorunsuz açılıyor.Sayfada intro devreye girdiği için linke 2. defa tıklarsanız giriş yapılır.

bravo hocam, süper olmuş :+1: ama anlatım sırasındaki yazıların yerleşimiyle ilgili bir gariplik var gibi, küçük mü yoksa gözümüz altta yazmasına mı alışmış bilemedim. Seslendirmeye katılıyorum uygun bir ses bulsanız fevkalade olur, tebrikler.

netame' Alıntı:
bravo hocam, süper olmuş :+1: ama anlatım sırasındaki yazıların yerleşimiyle ilgili bir gariplik var gibi, küçük mü yoksa gözümüz altta yazmasına mı alışmış bilemedim. Seslendirmeye katılıyorum uygun bir ses bulsanız fevkalade olur, tebrikler.
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için.

Geri