ayağıma cam battı ahhh

Kodla Büyü

cakkoyun

Aktif Üye
ya arkadaşlar 3 4 saat önce ayağıma cam battı çıkmıyor. cımbızla falan uğraştık ama nafile. ya aslında çok büyük bir parça değil. hastaneye gitmeye gerek var mı? kendi kendine çıkar mı acaba?

ucu görünmüyor hocam. yatay bir şekilde daha doğrusu çapraz girdi. internette biraz yorumları okudum yürüyerek kalbe gider falan diyenler var. tırstım bak şimdi.

hocam git acile bende öyle bişey duymuştum dikkatli olun zaten başımıza ne geliyorsa üşenmekten geliyor

cam tehlikeli. röntgendede görünmüyür yanılmıyosam. belkide icerde değildir. cam kesiği içinde kalmış hissi verebilir. fazla üzerine basmadan buişten anlatan birisi bakmalı.

Bu is hortuma gidebilir. Takibe aliyorum bu basligi. Gecmis olsun hocam bu arada

hocam mutlaka çıkarmalısın. eğer derindeyse sorun çıkarabilir ileride. kendiniz bıçakla yararak çıkarabilrsiniz. olmazsa acile gidin orda müdahale etsinler. ihmal etmeyin...

Ya bi kalk git acile. Tövbe tövbe. Adam oturmuş burada yazıyor bi de. :verymad: :verymad: :verymad:

cakkoyun' Alıntı:
ucu görünmüyor hocam. yatay bir şekilde daha doğrusu çapraz girdi. internette biraz yorumları okudum yürüyerek kalbe gider falan diyenler var. tırstım bak şimdi.
bunu daha önce bende duydum ama sanmıyorum. en iyisi acile gitmek. çok geçmiş olsun.

arkadaşlar sağolun değerli yorumlarınız için. siz burada yorum yazarken iğne, cımbız pamuk ve baticon kullanarak eşim ayağımdaki camı çıkarttı. bayağı bi derindeymiş valla. hem eşim fenalaştı hem de ben çocuğu uyandırmamak için yastığı ısırdım ama çıktı çok şükür. konu kapatılabilir hortuma dönmesin sonra. :P

o kadar da cılkını çıkarmayalım bu işin yawww... Ayağına cam battı yemedin içmedin burayamı yazdın. Gel öpiyim de geçsin. Ya bi git Allah aşkına çocukmusun nesin daha buna bile karar veremîyorsan git at kendini bi yerden

Bilgisayar öğretmenleri uçmuş iyice.. Msjları okudukça gülüp duruyorum, iyi oluyo keyfimiz yerine geliyo :P

Başlığı görünce biri geyik yapıyor sandım ama gerçekmiş yav. Geçmiş olsun yine de.

Geri