Merhaba değerli hocalarım. Her ne kadar kıyıda köşede yerler açılmış olsa da ildışı tercih yapmayı düşünüyorum. Sözü uzatmadan Aydın ili Bozdağan ilçesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
yasarsahbaz' Alıntı:Ben de kim bu Aydın Bozdoğan diyorum
Aynenyasarsahbaz' Alıntı:Ben de kim bu Aydın Bozdoğan diyorum
Kayra_Bilal' Alıntı:Hocam puan kaç ben de düşünüyorum ama çekinceliyim belli olmaz
Bozdoğan biraz dağlık engebeli yol üzeri değilmiş içeri tarafta kalıyormuş.Tabi hayırlısı..
v.ofkeli' Alıntı:Hocam orası güzel şirin bir ilçe, en son orda bulunduğumda iki banka vardı diye hatırlıyorum. Nazilli-Bozdoğan yolu geniş yeni yapılmıştı (40-50 dk uzaklıkta). Yazın haliyle sıcak oluyor. Nazilli den devamlı ulaşım var. Aydın Nazilli arası Yenipazar girişinden de ulaşım var ama buranın yolu biraz dar. Benim açımdan yaşanılabilecek küçük bir ilçe,
Savunan Adam' Alıntı:v.ofkeli' Alıntı:Hocam orası güzel şirin bir ilçe, en son orda bulunduğumda iki banka vardı diye hatırlıyorum. Nazilli-Bozdoğan yolu geniş yeni yapılmıştı (40-50 dk uzaklıkta). Yazın haliyle sıcak oluyor. Nazilli den devamlı ulaşım var. Aydın Nazilli arası Yenipazar girişinden de ulaşım var ama buranın yolu biraz dar. Benim açımdan yaşanılabilecek küçük bir ilçe,
Teşekkür ederim hocam, çok sağolun bilgilendirme için :+1:
Kayra_Bilal' Alıntı:Hocam puan kaç ben de düşünüyorum ama çekinceliyim belli olmaz
Bozdoğan biraz dağlık engebeli yol üzeri değilmiş içeri tarafta kalıyormuş.Tabi hayırlısı..
mkutlukyildirim' Alıntı:Sayın hocam, Bozdoğan küçük bir ilçe. Nazilli ilçesine 40 km falan. Nazilli'den Bozdoğan'a günlük git-gel yapan arkadaşlarımız var. Bozdoğan küçük olduğu için, orada ikamet etmek istemezseniz; Nazilli'ye yerleşebilirsiniz. Nazilli de yaşayıp, okulunuza gidip gelme şansınız var. Nazilli'de imkanlarınız daha fazla olur.
Kişisel kanaatim, Aydın'ın her yerinde yaşanır hocam.
Tayin isteyecek tüm arkadaşların tercihleri ve sonuçları şimdiden hayırlı olsun. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
bilgisayarmax' Alıntı:aydının en gelişmemiş ilçelerinden biridir.orda oturmak isteyeceğinizi çok zannetmiyorum.ulaşım konusunda biraz sıkıntılı özellikle aydın -merkezde oturup da gidip gelmeyi düşünüyorsanız çok uzak.zaten zorunlu hizmet bölgesi olarak geçen bir ilçedir.sakin sessiz kendi halinde bir yer.nazilli de oturup geliş gidiş yapar öğretmenler genelde.mesafesi nazilliye 40-50 km.aydın merkeze sanırsam 90 km filan.hayırlısı olsun
ezilenboteci' Alıntı:Hocaaaam Aydın olsun çamurdan olsun,
bozdoğandan cok okumus cıkmıstır, muduru amiri bol bi yer yasanır, ulasım rahattr, sen yeterki gelebil
bncee
dondut' Alıntı:Ben de bozdoganda çalıştım vegonul rrahatligiyla yazabilirsiniz diyebilirim. Nazilliye ulasim coook rahat. Buyuksehirde bir semtten baska semte gitmek gibi..
nermin_böte' Alıntı:bozdoğan yerine varsa Çine yaz hocam.yol üstü aydına ve muglaya çok yakın şirin bir ilçe