Aydın ve ilçeleri ulaşım

Kodla Büyü
hocam bu sizin yolu çekebilmenize bağlı bir ara nazilliden benim çalıştığım okula geliş gidiş yapan vardı arası 115 km
Ama en yakın yerler
Koçarlı hafif kıvrımlı yol 25 km
Köşk Denizli yolu düz 20 km
Nazilli düz denizli yolu 50 km
Germencik İzmir yolu düz 25 km
incirliova izmir yolu düz 16 km
Söke otoban 45 km
(Km ler yaklaşık olarak )

bu ilçeler denizli izmir yolu üzeri olan rahat geliş gidiş yapabilecekleriniz
sadece koçarlı biraz içerde ama ulaşımı rahat
sökede bodrum muğla milas yolu üzeri ama otoban

merkezde oturup en rahat gidiş geliş yapılacak ilçeler sırasıyla.incirliova, koçarlı,köşk ve germenciktir.çineye 1 yıl gittim geldim canım çıktı biraz ulaşımı sıkıntılıdır.nazilli filan epey uzak zaten her gün gidip gelinecekse zulüm olup çıkar.eşim koçarlıya merkezden 8 senedir gidip geliyor gayet de rahat.

Sultanhisar olabilir. Yazılmamış ekliyim dedim. Köşk ve Nazilli arasında yol üstündedir.

Nazillide çalışıyorsan aydın merkeze gidip gelmenin pek espirisi yok gibi. Bana nazilli aydından büyük gibi geldi. Ne dersiniz?

mtokcan' Alıntı:
Nazillide çalışıyorsan aydın merkeze gidip gelmenin pek espirisi yok gibi. Bana nazilli aydından büyük gibi geldi. Ne dersiniz?
Büyüklük olarak pek yorumlayamam ama fikrinize katılıyorum. Bencede Nazilli her türlü imkanı olan çok güzel bir şehir. Anadoludaki bazı illerdende büyüktür.

edersoy' Alıntı:
mtokcan' Alıntı:
Büyüklük olarak pek yorumlayamam ama fikrinize katılıyorum. Bencede Nazilli her türlü imkanı olan çok güzel bir şehir. Anadoludaki bazı illerdende büyüktür.

size katılıyorum nazilli aydın merkezden daha iyi imkanlara sahip

Geri