AYDIN formatörlük başvuruları????

Kodla Büyü
ayın 24 üne kadar bilisimaydin.com dan bt sınıfı güncellemesi yapılacak. eylül başında da görevlendirme talepleri alınacak

ysartemur' Alıntı:
ayın 24 üne kadar bilisimaydin.com dan bt sınıfı güncellemesi yapılacak. eylül başında da görevlendirme talepleri alınacak

yılmaz kardeşim madem biliyorsun insan bi arayıp bunları haber vermezmi :(

kesin bilgi hocam. il deki ebitefolarlada görüştük okul başladığında görevlendirmelerin başlayacağını söylediler

Bugün hem okullara gelmiş mail hem de, saat 22:00'da kişisel adresime geldi. Helal olsun Aydın'a...

Merhaba xxxxxxxxxxxxxxxxxx;

İlimizde 2012-2013 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi için BİTEFO görevlendirmeleri başvuruları başlamıştır. Başvurular www.bilisimaydin.com adresinden yapılacaktır. Ancak okullarımıza BT bilgilerinin güncellenmesi için bir yazı gönderilmişti, okullarımız BT bilgilerini güncellemedikleri takdirde BİTEFO başvuru ekranında görünmeyecektir. Başvuru yapabilmeniz için okulunuz (veya başvuru yapacağınız okul) ile irtibata geçip gerekli güncellemeyi yapmalarını istemelisiniz. Başvuru yazısı için tıklayın

Başvuru Takvimi

28 Ağustos 2012 – 11 Eylül 2012 Öğretmen Başvuruları
28 Ağustos 2012 – 11 Eylül 2012 Okul Onayı
11 Eylül 2012 İlçe Onayı
17 Eylül 2012 BİTEFO Göreve Başlama

Not: Bu eposta www.bilisimaydin.com adresine üye olduğunuz için gönderilmiştir.

Kurum bilgileri güncellenmediğinden başvuru yapamazsınız diyor. Kurum bilgileri hangi linkten güncelleniyor arkadaşlar??

broker_2007' Alıntı:
Kurum bilgileri güncellenmediğinden başvuru yapamazsınız diyor. Kurum bilgileri hangi linkten güncelleniyor arkadaşlar??

Aynı uyarıyı ben de alıyorum. Bir kaç gün önce kurum bilgilerinin güncellenmesi ile ilgili okullara yazı gelmiş ve laboratuar bilgilerini okullar güncellemişti ama nereden yaptılar bu güncellemeyi bilmiyorum. O bilgiler buraya henüz aktarılmamış da olabilir. Ya da okullar burayı da güncellemeleri gerekiyor olabilir. Okul şifreleri ile girip bakmak lazım.

arkadaşlar aynı hatayı bende aldım. yalnız kurum bilgilerine girdiğimde bilgiler güncel. hatta tekrar girerek güncelledim aynı hatayı veriyor. bence şöyle bir durum olabilir ;okullar ikiye bölündüğünden biz sadece ortaokul bölümünü güncelledik birde ilkokul bölümünüde güncellemek gerekiyor olabilir.bence sorun en kısa sürede düzeltilecektir.

arkadaşlar bilisimaydin.com da yönetim paneline okul kurum koduyla girip bt sınıfı bilgilerinizin okulunuzdaki idareciler tarafından güncellemesi yapılması gerekiyordu
yoksa başvuru kabul edilmeyecek diye yazı gönderildi okullara

Önce bilgilerimi düzenle bölümünden kurumunuzu düzeltmeniz gerekiyor arkadaşlar. Kurumlar bölümdüğü için o bilgi düzgün gelmiyor.

Geri