görevde 8. yılım 1 yıllık aylıksız izin alabilirmiyim? Yurtdışına gitmek için
Ben askerlik sonrası göreve başlamak için okulda hallettim tüm işlemleri yer ankara... Bence gerek yok...akrep026' Alıntı:Arkadaşlar bir soru da ben sormak istiyorum. Eşim şu an doğum sonrası aylıksız izinde. 1 haziran itibariyle izin bitecek ve göreve başlayacak.
Göreve başlamak için il milli eğitime gitmesine gerek var mı? yoksa okul tarafından mı başlatılacak? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.
Ben askerlik sonrası göreve başlamak için İl Mem'e gitmiştim de...
gerek yok, okul hallediyorakrep026' Alıntı:Arkadaşlar bir soru da ben sormak istiyorum. Eşim şu an doğum sonrası aylıksız izinde. 1 haziran itibariyle izin bitecek ve göreve başlayacak.
Göreve başlamak için il milli eğitime gitmesine gerek var mı? yoksa okul tarafından mı başlatılacak? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.
akrep026' Alıntı:Arkadaşlar bir soru da ben sormak istiyorum. Eşim şu an doğum sonrası aylıksız izinde. 1 haziran itibariyle izin bitecek ve göreve başlayacak.
fatma' Alıntı:akrep026 hocam eşiniz sadece okuluna gidecek, diğer işlemleri okul halleder ama özellikle raporla uzatmak gibi bir fikriniz vasa erkenden okulunuza haber verin, çünkü şimdiden ders programı ayarlamalarına başlamışlardır,
crescent hocam parçaların büyüklüğü küçüklüğü farketmez ama birileri illaki "eğitim öğretime engel olmasın, aksatmasın, ortasında başlayıp bitmesin" gibi ricalarda bulunacaktır, bunları da göz önünde bulundurmak lazım. tabi çok önemli bir durum yoksa.