Aylıksız izinde iken ilişik kesme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ca_meh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Sayın Hocam,

Aylıksız izinde iken ilişik kesilmez. Aylıksız izin biter ondan sonra ilişik kesilir.

hocam ben norm fazlasıyım.muhtemelen halk eğitim merkezine verecekler beni.daha aylıksız iznimin bitmesine 7 ay var.bu kadar beklerler mi ilişik kesmem için norm fazlası olduğum için.

hocam aylıksız izinde özlük haklarınızı kullanamadığınız için sizi hiçbir yere atayamazlar.resen atalasalar dahi iptal etmek zorundalar.siz izinlisiniz tercih yapamazsınız o yüzden de atayamazlar.böyle bir durumda hemen itiraz edebilirsiniz.Hatayda önce atadılar sonra iptal ettiler bilginize ...

malatya il milli eğitimin özlük şubesinde bir şefe sordum.Ben aylıksız izindeyim.Nasıl oluyor da norm fazlası oluyorum ve tercih yapmak zorunda bırakılıyorum diye.Norm kadrolar okullara bakılarak belirlenir.sizin izinli olmanız bu durumu bağlamaz dedi.Bende nasıl ilişik kesicem dedim.Aylıksız izninizden vazgeçeceksiniz.ilişik kesip kayıt yaptırdıktan sonra tekrar aylıksız izne ayrılmak için dilekçe vereceksin dedi.Böyle göreve başlayıp tekrar izne ayrılabiliyor muyum bilemedim.İznimi yakmasınlar.

ca_meh' Alıntı:
malatya il milli eğitimin özlük şubesinde bir şefe sordum.Ben aylıksız izindeyim.Nasıl oluyor da norm fazlası oluyorum ve tercih yapmak zorunda bırakılıyorum diye.Norm kadrolar okullara bakılarak belirlenir.sizin izinli olmanız bu durumu bağlamaz dedi.Bende nasıl ilişik kesicem dedim.Aylıksız izninizden vazgeçeceksiniz.ilişik kesip kayıt yaptırdıktan sonra tekrar aylıksız izne ayrılmak için dilekçe vereceksin dedi.Böyle göreve başlayıp tekrar izne ayrılabiliyor muyum bilemedim.İznimi yakmasınlar.

ilişik kesemedikleri için adam yapılacak yolu göstermiş. Normalde yapamazlar ama siz izninizden vazgeçip kendi isteğinizle yaparsanız olur. HEM e gecmek istemiyosanız izninizi bozmayın derim. Ama yinede yönetmelikte dayanağınızı araştırın.

Geri