aynı anda iki ekran görünmüyor

Kodla Büyü

dirhem

Site Gezgini
aynı anda iki görüntüyü alamıyorum. monitör ve projeksiyon ekranları masaüstü özelliklerinde görünüyor ama klonlama işlemini yapmıyor. intel 910 gm chipset grafik özelliklerine giriyorum sadece bir ekran tanımlı sürücü güncelleme işlemini yaptım olmadı ne yapabilirim.

dizüstüne bağladığımda başta çalışmadı sonra ekran kartını tanıttım görüntü geldi ama laptopın görüntüsü gitti

hocam Fn tuşu ile beraber kullanılan bir tuş var (genelde F5 olur). bu tuş kombinasyonu görüntü klonlamaya yarıyor.

masaüstü sağ tıkladığınızda ekran kartına ait çıkan menü seçeneğinde projeksiyon+ekran vs. gibi veya benzer seçenekler çıkmıyor mu?

önce ekran kartını kaldırdım tekrar yükledim kendi sınıfımdaki projeksiyona bağladım ekranın ikiside tanımlı epson projektöre bağladım grafik özellliklerinde ekran yok görüntü yok neden anlamadım doğrusu ne yapabilirim

Fn tuşu ile F tuşlarından birisi oluyor genelde.Tuşlara her basışınızda biraz bekleyin farklı ekran modları arasında geçiş yapılıyor.O modlardan biri de sizin istediğiniz ekran olacak.Ayrıca ekan çözünürlüğü yüksek ise projeksiyon desteklemiyor olabilir.Sonuç alamıyorsanız ekranı genişletip pencereleri taşıyın derim.Yine olmadı ise xp de f8 tuşuna basınca açılan menüden VGA Modunu etkinleştire tıklamayı deneyin.

teşekkürler hocam masaüstü/özellikler/ayarlar/gelişmiş bölümünü ekran kartını devre dışı bırakıp biraz daha kurcaladım, oldu.

Geri