Aynı anda kaç sms ?

Kodla Büyü

bir_tas_attim_kuyuya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar LG G2 telefonum var. Aynı anda en fazla kaç kişiye mesaj yollanabiliyor bilgisi olan var mı? Ben 300 kişiye göndermek istiyorum. 5000 sms paketim var.

bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:
Arkadaşlar LG G2 telefonum var. Aynı anda en fazla kaç kişiye mesaj yollanabiliyor bilgisi olan var mı? Ben 300 kişiye göndermek istiyorum. 5000 sms paketim var.

bende bu sorunun cevabını merak ediyorum açıkçası, bilen varsa diğer telefon modelleri içinde paylaşabilirse çok yararlı olur.

bende samsung var 10 kişi ekleyebiliyorum ama çok kişiye mesaj göndereceksen bilgisayar programını (samsungta kies, lg yi bilmiyorum)kullanabilirsin.

hocam bunun için play storede mesaj yazılımları var onlar atıyor ama sayısını bilmiyorum 100 e kadar atmıştım bir anda

Hocam Android'de şöyle bir ayar var:

Ana ekrandan Mesajları tıklıyorsunuz. Mesaj yazma ekranı değilde Tüm mesajların listelendiği ekranda Altta-Ortadaki tuşa basıp Ayarlara giriyorsunuz. Burada "Kısa Mesaj Sınırı" var. Benim buradaki sayı 100 idi ben bunu 900 yaptım.

Yani tek seferde yollanacak mesaj sayısını bu şekilde ayarlayabiliyorum. Bir deneyin sizde.

AKADEMİA' Alıntı:

Ana ekrandan Mesajları tıklıyorsunuz. Mesaj yazma ekranı değilde Tüm mesajların listelendiği ekranda Altta-Ortadaki tuşa basıp Ayarlara giriyorsunuz. Burada "Kısa Mesaj Sınırı" var. Benim buradaki sayı 100 idi ben bunu 900 yaptım.

Yani tek seferde yollanacak mesaj sayısını bu şekilde ayarlayabiliyorum. Bir deneyin sizde.
doğru hocam benimkinde 500 sms yazıyor

alwaysonline' Alıntı:
AKADEMİA' Alıntı:

doğru hocam benimkinde 500 sms yazıyor

hocam kaydedilecek ileti sayısını ayarlıyor bu şekilde.

Geri