Aynı binayı kullanan ilkokul ve ortaokulda formatörlük

Kodla Büyü

yağmurtan

Aktif Üye
Arkadaşlar atandığım okul, ortaokul. Maalesef ilkokul ve ortaokul olarak ayrıldıktan sonra aynı binayı kullanacaklarmış. Ortaokul kısmı sabahçı, ilkokul kısmı öğleci olacak. Benim kadrom ortaokulda ve formatör olursam öğlene kadar mı okulda kalacağım yoksa saat 5 e kadar mı? Öğlen kalmam resmi olarak mümkün değil gibime geliyor çünkü öğlen farklı bir okul türü olmuş olacak. Fikri olan var mı arakdaşlar?

nerede hocam atandığınız okul hangi okul eğitim öğretim süresince durmanız gerektiğini biliyorum

hocam önce formatörlük yapılıp yapılmayacağı belli olsun ondan sonra kafa yorarsın zaten bu durumları biliyorlardır ona göre açıklama yapılır formatörlük yapıldığında....
geçen sene bize 3 okulun formatörlüğünü verdiler gayri resmi olarak adamlar bir kılıf uyduruyorlar

yağmurtan' Alıntı:
Arkadaşlar atandığım okul, ortaokul. Maalesef ilkokul ve ortaokul olarak ayrıldıktan sonra aynı binayı kullanacaklarmış. Ortaokul kısmı sabahçı, ilkokul kısmı öğleci olacak. Benim kadrom ortaokulda ve formatör olursam öğlene kadar mı okulda kalacağım yoksa saat 5 e kadar mı? Öğlen kalmam resmi olarak mümkün değil gibime geliyor çünkü öğlen farklı bir okul türü olmuş olacak. Fikri olan var mı arakdaşlar?

Hocam bence sen sen orta okulun ogretmenısın sabahdan oglene kadar orta okulun dersı olduguna gore ogleden sonra senı ılgılendırmez ama
formator ogretmen yonetmelıgı ve ıdarecı gıbı dusunuldugunde orta okul mudur yrd sabahdan aksama kadar calısıyorsa sızınde durmanızı ısterler

Normalde idareciler öğlen giderse ben de giderim. Sanırım formatörlerin durumu idarecilerin durumu ile paralel olacak.Bu durum idareci atamalarının yapılacağı ocak şubat ayına kadar devam edecek diye düşünüyorum. İdareci atamalarında ilkokul ve ortaokul idaresi ayrı olarak belirlenecektir.

Formatörlük görevlendirmesi önceki esaslara göre yapılırsa 8-5 çalışırsın,bilişim dersini de sabah 8-12 arası program yaparlar..Telaşlanma hocam yine en fazla okulda duran branş biz oluruz maalesef..

08:00-17:00 arası mesain var. ilkokul orta okul ayrıldı ama idarecileri aynı kişiler. idareciler sabah 07:00-18:00 çalışıp sizi saat 12:30da eve mi gönderecekler sanıyorsunuz. bence pek heveslenmeyin

aynı bina olunca idareciler aynı kişiler oluyor sadece müd yrd birden çoksa birbirini idare edip yarım gün çalışabilrler

Hele bir Eylül ayına çıkalım hocam. Ben de tek binada ilk ve orta olarak dönüştürülen okulda görevliyim. Seçtirebilirsem 10-12 saat bir dersim olacak. Yeni dönemdeki bitefo görevlendirilmesi yapılıp yapılmayacağı, yapılırsa da çalışma esaslarında neler yazacağını bilmiyoruz. :?

istanbuldaki okulların hemen hemen hepsi aynı binayı kullanacak ve idareciler aynı..dolayısıyla formatör 8-5 calısır bence..istanbuldaki formatörlerin çogu 8-3 çalışıyor zaten, ben 5 e kadar bekleyenini görmedim. agırlıgını koyarsan 1 de cıkarsın.nıtekım saat 1 de cıkan formatorler var istanbulda.. onemlı olan ne kadar okulda kaldıgın degıl, okulda bulunmanın bir anlam ifade etmesi... bulundugun sürenin hakkını veriyorsan idare seni anlıyor ve olması gerekeni yapıyor zaten..

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
hocam önce formatörlük yapılıp yapılmayacağı belli olsun ondan sonra kafa yorarsın zaten bu durumları biliyorlardır ona göre açıklama yapılır formatörlük yapıldığında....
geçen sene bize 3 okulun formatörlüğünü verdiler gayri resmi olarak adamlar bir kılıf uyduruyorlar

verdılerde sankı gıttın :P bana yıktın herseyı

mfacil' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:

verdılerde sankı gıttın :P bana yıktın herseyı
İLK DÖNEMİ GİTTİM
SONUÇTA ONLAR VERDİLER BEN GİTMEMİŞ OLABİLİRİM HATTA İLK DÖNEM BİLE GİTTİĞİME PİŞMAN OLDUMBENİM OKULUM NERDE VERDİKLERİİ NERDE
SONUÇTA ARABA SU YAKMIYOR BEN DURMADAN GİTSEM ALDIĞIM EK DERSİN NE ANLAMI KALACAK BENZİN ALIPVDEVLETİN VERDİĞİNİ DEVLETE GERİ VERECEM YAPTIĞIM DİĞER AMELİKLER KAR ALACAK YANLARINA

İdarecileri sadece sınıf öğretmeni ya da sadece branş öğretmeni olan okullarda sıkıntı olacak. Örneğin sabahçı olan ortaokul kısmında idareciler saedce sınıf öğretmenlerinden oluşuyorsa idarecilikleri düşüyor. Oraya ortaokullarda okutabileceği dersi olan branşçı idarecilerin atanması gerekiyor. İlk dönem belki idare ederler ama ara tatilde kesinlike oraya branşçı idareci atanacaktır. 2 farklı okul türü söz konusu. Aynı durum öğleci gelecek olan ilkokulun branşçı idareciler için de geçerli. Ben ilkokulda görev yapamam. Klavuzda açıkça yer almaktadır. BÖTEler ortaokul ve liseler hariç diğer eğitim kurumlarına atanamazlar. Formatör de olsan geçerlidir bu.

Geri