K kondansatör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 511 11 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar seneye aynı okulda 2 öğretmen olacağız .2 mizde rehber öğretmen olabilecekmiyiz acaba.Okul sabahçı öğleci.
Arkadaşlar seneye aynı okulda 2 öğretmen olacağız .2 mizde rehber öğretmen olabilecekmiyiz acaba.Okul sabahçı öğleci.
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,162 11 Temmuz 2013 #2 tabiiki olurusnuz hocam ikili öğretim adı üstünde
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,154 11 Temmuz 2013 #4 oluyor hocam, Normal öğretim ise olmuyor http://nigde.meb.gov.tr/bitero/bitero/B ... Gorevi.pdf
K kurnazf Aktif Üye Mesajlar 202 11 Temmuz 2013 #5 peki hocam normal tekli egitim ise ve birden fazla bilişimci varsa btr de oncelik nasıl belirleniyor
K kondansatör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 511 11 Temmuz 2013 #6 peki aynı okulda 3 kişiysek arkadaşlar norm iki ama gidemesse :?: :?: çok sıkıcıı keyif kaçırıcı durumlar tayin istesem doğru dürüst okul yok labı olan sanki bizim lab çok düzgün o ayrı :?
peki aynı okulda 3 kişiysek arkadaşlar norm iki ama gidemesse :?: :?: çok sıkıcıı keyif kaçırıcı durumlar tayin istesem doğru dürüst okul yok labı olan sanki bizim lab çok düzgün o ayrı :?