Arkadaşlar yeni görev yerimde okul müdürü bana hiçbir şey söylemeden 34 saat olan dersin 18 saati için ücretli öğretmen istemiş. Bana kaldı 16 saat. İşin kötü tarafı Bitero olacak mısın diye sorduklarında bi dünya dersim var istemem demiştim. Bu arada 2 gün toplamda da 10 saat dersimiz aynı saate denk gelmiş. Bunu birkaç defa söylememe rağmen ders programında değişiklik yapılmadı. Pazartesi günü de beni yanına çağırıp ücretli öğretmen gelmeyeceğini tüm derslere benim girmemi söyledi. Ben de 4 saati teknoloji tasarım öğretmeni arkadaşıma vermesini söyledim, kabul etti.Ancak asıl sorun şu; dediğim gibi 2 gün toplam 10 saat ders çakışıyor,program değişmeden nasıl gireyim diyorum, cevap: "Kafana göre takıl" oldu. Birkaç defa yanına gidip durumu anlatmaya çalıştım aynı saatte 2 sınıfta birden nasıl olabilirim diyorum. İki sınıfın defterini de imzala diyor. Girmediğim dersin ekdersini ve sorumluluğunu almam dememe rağmen adam ciddiye almıyor ve kendi yöntemlerinle çöz bu işi herşeyi müdürden bekleme diyor Yarın ve Cuma günü bahsi geçen ders günleri.Kesinlikle dersine girmediğim sınıfın defterini imzalamayı düşünmüyorum. Ancak hangi sınıfın dersine gireyim diye de düşünüyorum. Yani hem 5 hem de 6. sınıfların dersi var. 6.sınıflar geçen sene ders işlemişler.Ben de en azından ders görmemiş olan 5.sınıfların dersine gireyim diyorum. Ne dersiniz dostlar ne yapmalı?