Az yakandan az, çok yakandan çok vergi!

Kodla Büyü

ESKİŞEHİR

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Otomotivdeki vergi sistemi, AB’ye uyumlu hale getiriliyor. Bakan Yıldız'ın verdiği bilgiye göre yeni sistemde, çarpıklık giderilerek yaşlı otonun vergisi artırılırcak. Aracı dizel olanlar ise...

http://finanshaber.mynet.com/detay/otom ... ergi/77319

ama olsun. tacizci, hırsız, katil gazetecileri yakalıyorlar. ergenekonu dedikleri oluşumu çökertiyorlar. helal olsun adamlara.

Avrupada otomobil vergileri bize göre oldukça düşük. bizim 2. ele verdiğimiz parayla onlar sıfır alıyor. bunu da örnek alsalar keşke...

İnsanlar az yaksın diye dizel araba alınca motorinin fiyatını neredeyse benzine eşitlediler. Şimdi de vergisini artırıyorlar. Durmadan zam yapıyorlar :verymad:

Bu kadar da olmaz artık. Ben vergimi ödüyorum diye bütün ülkenin vergisi, vergisini ödeyen vatandaştan çıkarılmaz ki. :-1:

Bu habere kaynak sitede şöyle bir yorum yapılmış;

"enerji bakanı mazottaki vergiyi düşürde millet 10 numara yağ yakmasın artık.al sana emisyon..."

Başka söze gerek yok. Sevsinler sizin çevreciliğinizi.( bu adam değil mi nükleer diye çırpınan)

alfa-turk' Alıntı:
Avrupada otomobil vergileri bize göre oldukça düşük. bizim 2. ele verdiğimiz parayla onlar sıfır alıyor. bunu da örnek alsalar keşke...

ayrıca çok yakan zaten yakıttaki vergiden dolayı çok vergi vermiş olmuyor mu.. Garibim düşük gelirli, çok yakan eski aracını değiştiremeyince satsın da dolmuşa binsin tabi.. Zengine çalışmaya devam.. tebrikler.. :verymad: :verymad:

LPG den çok çok az vergi almaları gerekiyor.. havayı çok az kirlettiği için..

Yeni düzenleme yapacaklarsa kesin bu bizim zararımıza olur, vergilerde Euro'ya endekslerler şimdikinden daha fazla olur...
Bu zamana kadar neyi düzenledilerse hep zararlı çıktık...

Bu resmi çok seviyorum;her başlığın altına gidiyor.

Ekli dosyalar

• penguen_kapak.jpg
    penguen_kapak.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 440
Zaten eskiden beri öyleydi. 1.3 motorlu araç vergisi ile 2.0 vergisi aynı mı şu an? Değil. Bu neyin tantanası derseniz eski araçların vergisini arttıracaklar, yoksa az yakan araçların vergisi düşmeyecek. Hep aynı taktik; Halk yararına hiçbir şey yok ama bir yerlerden kıvırarak, allayıp, pullayıp yutturuyorlar. En kötüsü de çoğu yutuyor. Afiyet olsun.

Geri