Aziz Yıldırım'la dalga geçti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

azaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, şike davasında tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la dalga geçti

Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım ile Gazeteci ve AKP milletvekili Şamil Tayyar arasındaki söz düellosu bitmek bilmiyor..
Aziz Yıldırım'ın dünkü davada ''Perşembe günü herşeyi açıklayacağım'' sözleri ve yaptığı bomba açıklamalara karşılık AKP milletvekili Şamil Tayyar alaycı bir ifadeyle Aziz Yıldırım'a bu sözleri yazdı. Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini toplayan Şamil Tayyar'ın sözleri olay yaratacağa benziyor.. Tayyar kendi twitter hesabından yine çok konuşulacak açıklama yaptı:
"14 Şubat'ta yer yerinden oynayacak dedi, bomba beklerken çatapat çıktı, sadece kendi oynadı. Son bombayı Perşembeye saklamış ilahi Azizim!"

http://spor.milliyet.com.tr/aziz-yildir ... efault.htm

azaz' Alıntı:
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, şike davasında tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la dalga geçti

Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım ile Gazeteci ve AKP milletvekili Şamil Tayyar arasındaki söz düellosu bitmek bilmiyor..
Aziz Yıldırım'ın dünkü davada ''Perşembe günü herşeyi açıklayacağım'' sözleri ve yaptığı bomba açıklamalara karşılık AKP milletvekili Şamil Tayyar alaycı bir ifadeyle Aziz Yıldırım'a bu sözleri yazdı. Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini toplayan Şamil Tayyar'ın sözleri olay yaratacağa benziyor.. Tayyar kendi twitter hesabından yine çok konuşulacak açıklama yaptı:
"14 Şubat'ta yer yerinden oynayacak dedi, bomba beklerken çatapat çıktı, sadece kendi oynadı. Son bombayı Perşembeye saklamış ilahi Azizim!"

http://spor.milliyet.com.tr/aziz-yildir ... efault.htm

Haksız mı? 14 şubat dendi , o kadar yazıldı çizildi sonuç? Hiç :P

Olay siyasi. Kim ne derse desin hükümetle alakası olmasa bu kadar üstüne gidilmezdi. Diğer takım taraftarlarını da piyon olarak kullandılar. Eğer bir şey varsa takım şampiyon olmadan ya da olduktan hemen sonra yaparsın yapacağını. Seçimleri beklemezdin. Bu yapılan adalet değil. Aziz Yıldırım suçlu ise eğer, suçlunun ne zaman deşifre edileceğini, cezalandırılacağını veya görmezden geleceğini ayarlayan yapı daha da suçludur. Böyle adalet olmaz.

Azize ses çıkaranlar Hakan Şükür'e de ses çıkaracaklar, eğer birine susuyorsan diğerine de susacaksın. Hakan Şükür şike yapıp, Aziz Yıldırım hem milletvekili hem yorumcu olsaydı ne olurdu bir düşünün ve haksızlığa nasıl prim verdiğinizi görün. Aziz Yıldırım suçsuz demiyorum, Fenerbahçeliyim ve en az 5 senedir Aziz, Alex ve Emre bu takımdan gitmeli diyorum, hala da aynı şeyi söylüyorum.

azizim yakinda hepinizi topa dizecek, rahat olun siz :P baltalar bileniyor :tr:

sike yapıp yapmadığı araştırılan bu kişiyi sadece fenerbahçeli olduğu için destekleyen kişiler çok..

Ben forumda da yazdım birçok kez, İstanbul takımlarından 3'ünden de nefret ederim. Şike olaylarının aynen Fenerde olduğu gibi diğer 2 kardeşinin de dibine kadar dönem dönem yaptığına eminim.Olaylar ilk çıktığında her ne kadar başrolde bizim t.direktör ve futbolcumuz olsada(B.Uygun-Ü.Karan) bütün kalbimle destekledim soruşturmayı. Aziz Yıldırım'ı bende sevmiyorum ama adam gerçekten bazı konularda haklı.Herkes çıktı bir Aziz Yıldırım kaldı içerde.. Adam gerçekten yapmış ve bu kadar ortadaysa herşey verin cezasını..

şamil tayyarın 50 yıla yakın hapis cezası istenmekte olan davaları var kendisini aklamak için millet vekili oldu. hayatında top bile oynamamış bir şamil tayyar şike konusunda müdahil olma hakkı var mı? bu ülkede hakimi var savcısı var eğer bu şamil akp safında değilde karşı tarafta olsaydı şimdi silivride aziz yılıdırımın koğuş arkadaşı olacaktı. bu günde mecliste twiter de hakaret dolu sözlerinden dolayı meclise konuşmya korktu ve ben susma hakkımı kullandım diyor. delikanlı adam her yerde konuşmasını bilmeli. gerçekten adamsa tv karşında aziz yıldırımla yüzleşsin

Geri