BÖTE öğrencileri durumdan habersiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mriza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mriza

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün bir BÖTE öğrencisi geldi bir ödevi varmış yardım edermisiniz diye sordu. Bir ara durumdan haberiniz var mı? Atanabileceğinizi düşünüyor musunuz? Eylemlerden haberiniz var mı? Formatörlük hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordum ama hiç birinden haberi yok, genel olarak öğrencilerin haberi yok zannedersem :o bu siteden bile haberleri yok. Atanınca görecekler artık durumlarını :P

Bötelerdeki hocaların pek umrunda değil doğrusu. :?
Nede olsa kendi koltukları sağlam :(

üniversite öğrencilerinin dünyadan haberi yok, ne bilsinler okul bitince onları bekleyen sürprizi. onlar şimdi okulu bitirince hemen işe başlayacaklarını da zannediyorlardır. öğrenciyken yurtta bir kez bile akşam haberlerinin izlendiğini görmedim. akşama kadar müzik kanalı açık olurdu sonrada diziler.

Sanırım iş biraz da ilköğretim ve liselerdeki rehber öğretmenlere düşüyor. Hatta bilgisayar öğretmeni olarak isteyen öğrencilere de eni konu şartların bizzat söylemeliyiz. Tartsın, biçsin. Karar onun neticede.Böyle bir bölüm varsa ve ders de varsa öğretim görevlileri de işlerini yapıyorlar yalnızca. Tercih aşamasında bilinçlendirilmesi gerek çocukların benim fikrimce.

bence üniversitedeki öğretim görevlileri, talebin kesilmemesi için fazla dillendirmiyor olabilir. bu şartlarda böyle bir branşta kim öğretmenlik okur ki ? Sonuç olarak talep kesilecek üniversitelerde bu bölümde kapanacak

Geri