Ortaokulda görev yapmaktayım.1 Kasımdan itibarende BTR görevlendirmem başlıyor. Okulumda tek bilgisayar öğretmeni olmama rağmen(8 saat derse giriyorum.Önceki yıllarda 6 saat giriyordum ama norm fazlası değildim.Dersim artmasına rağmen norm fazlası oldum. BTR görevlendirmesiyle de çelişen bir durum var.Zaten bir okulda 1 öğretmene ihtiyaç var.Bu şartların hepsi bana uymasına rağmen norm fazlası oldum)Merak ettiğim konu şu:
(Ben eğitim fakültesi çıkışlıyım. BÖTE mezunuyum.Anadolu lisesi sınavlarına da hiç girmedim.)
1-Teknik Endüstri Meslek Liselerine ve Anadolu Liselerine tayin isteyebilir miyim?
2-İl içinde herhangi bir yere atansam bile görevlendirmemin olduğu okulda(şu anki kadromun olduğu okulda)görevlendirme bitimine kadar (I.dönemin sonu)çalışabilir miyim?Yoksa atamamın yapıldığı yere yeni bir görevlendirme mi yapılır?
(Ben eğitim fakültesi çıkışlıyım. BÖTE mezunuyum.Anadolu lisesi sınavlarına da hiç girmedim.)
1-Teknik Endüstri Meslek Liselerine ve Anadolu Liselerine tayin isteyebilir miyim?
2-İl içinde herhangi bir yere atansam bile görevlendirmemin olduğu okulda(şu anki kadromun olduğu okulda)görevlendirme bitimine kadar (I.dönemin sonu)çalışabilir miyim?Yoksa atamamın yapıldığı yere yeni bir görevlendirme mi yapılır?