BÖTE mezunu olup koordinatörlük alan var mi

Kodla Büyü

mgkmgk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar bir ticaret meslek lisesinde gorev yapiyorum. Ozur atamalarinda bir böte mezunu arkadas geldi ve koordinatörlük alabilir mi tartışması basladi. Ben verilmesi gerektigini dusunuyorum. Bunla ilgili bir görüş filan var mi?

verilir hocam,tazminatınıda alır...atölye derslerinede girer ama tef mezunları hazmedemediğinden verilmez derler...

hocam böte mezunları meslek liselerine atanamaz..

bölümdeki teflilerin şikayet edip etmemesine göre değişir durum.

erden60' Alıntı:
verilir hocam,tazminatınıda alır...atölye derslerinede girer ama tef mezunları hazmedemediğinden verilmez derler...

Koordinatör öğretmen görevlendirilmesi

Madde 267- (Değişik:RG-20/9/2008-27003) İşletmelerdeki mesleki eğitimin planlı olarak yürütülmesi, programa uygunluğunun izlenmesi, ortaya çıkabilecek sorunların belirlenmesi, öğrencilerin başarı, devam-devamsızlık ve disiplin durumlarının izlenmesi ve rehberlikte bulunulması amacıyla kurumda atamaya esas alanı atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenliği olan yönetici ve öğretmenlerden koordinatör öğretmen/öğretmenler görevlendirilir. Diğer alanlardan olan yönetici ve öğretmenlere bu kapsamda görev verilmez.

Tef mezunları mı hazımsız yoksa giremedikleri açıkça belli olduğu halde görmezden gelip ısrarla aksini iddia eden üstüne bir de tef mezunlarını hazımsızlıkla suçlayanlar mı ezik.

bilisim-tef öğretmeninin belirttiği madde 267 incelendiğinde f bendinde "Bir meslek alan/dalında, koordinatör öğretmen olarak görevlendirilecek yeterli sayıda atölye ve meslek dersleri öğretmeni yoksa bu alan/dala yakın branştaki öğretmene koordinatörlük görevi verilebilir." diye bir madde vardır. Buna istinaden verilebilir hocam...

Geri