BÖTE Mezunu Vali Onayıyla Meslek Lisesine atanabilir mi?

Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
BÖTE Mezunu Vali Onayıyla Meslek Lisesine atanabilir mi? Evet Arkadaşlar ben Vali onayıyla atandım, benim ilçem atanman yanlış olmuş diyorlar ve sen oraya gidemezsin. Görevi başlattım ama ilçedekiler kafamı karıştırdılar. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırlarsalar çok sevinirim.

MEMEK' Alıntı:
Arkadaşlar ne yapayım, benim için sıkıntı olur mu? :( :(
Yaw ses etme hocam.
İlerde sıkıntı çıkarsa norm fazlası olursun.
Çalış çalışabildin kadar, ekdersini al, ekgöstergeni yüksek al, yıpranma payını al.
Şimdi rahat durmassan bunlardan mahrum kalırsın, yine norm fazlası olursun.

ek gosterge ve yipranma mi :D nerde varmis oyle birsey merak ettim? arkadasim yapilan atama hatalidir bir problem olursa en fazla norm fazlasi olmakla kalmazsin tef mezunu olmadigin icin bu kapsamda aldigin tum ek tazminat ve 18in uzerine cikan ekdersleri faiziyle de bir guzel geri alirlar magdur olan sen olursun

Parhelion' Alıntı:
ek gosterge ve yipranma mi :D nerde varmis oyle birsey merak ettim? arkadasim yapilan atama hatalidir bir problem olursa en fazla norm fazlasi olmakla kalmazsin tef mezunu olmadigin icin bu kapsamda aldigin tum ek tazminat ve 18in uzerine cikan ekdersleri faiziyle de bir guzel geri alirlar magdur olan sen olursun
hocam haklı en iyisi bu hatayı düzelttirmeniz

MEMEK' Alıntı:
BÖTE Mezunu Vali Onayıyla Meslek Lisesine atanabilir mi? Evet Arkadaşlar ben Vali onayıyla atandım, benim ilçem atanman yanlış olmuş diyorlar ve sen oraya gidemezsin. Görevi başlattım ama ilçedekiler kafamı karıştırdılar. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırlarsalar çok sevinirim.

valinin atama yetkisi yokki hocam. atama değilde görevlendirme olmasın o.

mevzuat' Alıntı:
MEMEK' Alıntı:

valinin atama yetkisi yokki hocam. atama değilde görevlendirme olmasın o.
Hocam idarecilikten öğretmen geçişte vali onayı veriyor.

runalone' Alıntı:
hiç ses etme hocam hiç bişi yapamslar
@MEMEK hocam sizden faiziyle ücretleri geri ödemeniz istendiğinde bu yorumu gösterirsiniz. :)
Yapılanın yanlış olduğunu izah ediniz. Vakit geç olup başınız ağrımadan.

<<ZenFone2>>

hatayı başkaları yapsada sorumluluk sizin.aldığınız bütün fazla ücretler faiziyle geri alınır.benim önerim bir an önce durumu il milli eğitime haber verip çözüm bulmalarını sağlamak.bişey olmaz demek kolay.ben 7-8 yıl önceki ek derslerin faiziyle iade edildiğini gördüm.tercih sizin.

hatayı onlar yapmış fakat aksi bir durum söz konusu olduğunda size kalır ihale fazla alınan ek ders ücretleri yıpranma vs yine bi araştırın ve unutmayın söz uçar yazı kalır yok bişey olmaz derler ama sonrada o gitmiş olur...

Hocam; olayı güzelce anlatmıyor bize tahmin yaptırıyorsun.
istifa ettiniz ve şu şu okullara atanmak istiyorum diye dilekçe yazdınız. Yazdığınız okullar arasında meslek liseleri yazmamanız gerekirdi. Yazarsanız ilçe-il gözden kaçırabilir sizin BÖTE li olduğunuzu. Atanmanız sizin hatanızdır. Zaten İlçe farkına varmış. Sen şimdi tam atama döneminde kendi kendini zorda bıraktın.
Eğer valilik resen seni atadıysa senin hatan yok. Ama kararnameden sonra öğrendin, şimdi yaz dilekçeni ver ilçeye onlar düşünsün.

O görevlendirmedir. bu durumda meslek lisesinde çalışabilirsin. Ama ek dersini meslek lisesi öğretmeninin aldığı gibi yapmamaları lazım.

Geri