Merhaba arkadaşlar. Durumumu şöyle özetlemek istiyorum. Böte mezunuyum. Yani eğitim fakültesi. 2014 yılında ortaokula atandım.2015 yılında eş durumu tayini ile istanbula geldim. tercih ettiğim okullar gelmedi ve kura sonucu mesleki ve teknik anadolu lisesine atandım. Böte liler bu tür liselere atanamıyor diye MEB in klavuzunda yazıyor. Bu durumda ben ne yapmalıyım. Müdüre söylediğimde derslere gireceksin diyor. Zümremdeki hocalar elektronik teknik resim diye dersleri bana vermeye kalkıyor. Hocam mecburen,çünkü başka hoca yok diyorlar. bu dersleri okulda görmediğimi eğitim fak. mezunu olduğumu söylememe rağmen bu bana dayatılıyor. Ayrıca maaş karşılığı 20 ders saatine girmem zorunlu tutuluyor. normalde biz 15 ders sati karşılığı ücret alıyoruz. Ama burada bana tef mezunu muamelesi yapılıyor. Peki onlar gibi 9/1 değilde 8/1 den başlayabilir miyim? Madem aynı derslere giriyor,20 ders saatinden sonra ek ders alıyoruz... Arkadaşlar şuanda ne apacağımı şaşırdım. Müdüre söylüyorum, hocam boşver gir derslere diyor. Ama yasal olarak atanamamam lazım bu okula diyorum. Atanmışsın işte kurcalama diyor. Ama görmediğim derslere girmem isteniyor. Ne olacak akşam çalışır sabah anlatırsın deniliyor... Başım sonradan ağrımasın. Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevineceğim.