bişiye bilme sen ark ım, ilk önce kanun ne yönetmelik ne genelge ne yönerge ne ona göre konuş kimin atamsı iptal edilmiş bu güne kadarSYSOP' Alıntı:Bazen sistemde sorun oluyor sonra gidilse de görev iptal ediliyor mevcut kanuna göre tercih yaparsanız üzülmezsiniz.
hocam belli illerde açık belli illerde yokbravehard2010' Alıntı:Hocam Mesleki Eğitim Eğitim Merkezleri benm i göremedim nereler acaba böyle bir durum varsa çok iyi bir haber bu....
Ne kazanımı haketmediğiniz kazanım mı?egelim83' Alıntı:Şu an acilen BİMER'e başvuru yaparsak hak mağduriyeti yaşanmaması için gerekli... Ben tayinci olamama rağmen sırf tercih yapacak arkadaşlar için başvurumu yaptım... Hep beraber olursak ancak kazanımlarımızı alabiliriz..
Milli Eğitim Bakanlığı, Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunu 1119 kodlu Bilişim Teknoloji Öğretmenlerine, il dışı atamalarda Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlardan Halk Eğitim merkezleri açarken Mesleki Eğitim Merkezlerini kapatmıştır. Aynı yerler diğer 1119 kodlu Bilişim Teknolojileri öğretmenlerine açıktır. Talim terbiyenin 9 sayılı kararının ekindeki “Öğretmenlik alanları, atama ve ders okutma esasları” çizelgesinde Bilişim Teknolojilerine ait bölümde bölümüm mezunları için yazılan dipnotta “Mesleki ve Teknik Ortaöğretim okullarına atanamazlar” ibaresi bulunmaktadır. Bu durum sadece meslek liselerini kapsamaktadır. Mesleki Eğitim merkezleri Ortaöğretim kurumu değildir; mezunlarına lise diploması da verilmez. Halk eğitimlerle aynı statüde olmasına rağmen, Milli Eğitim Bakanlığı bize hak mağduriyeti yaşatmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığının Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri mezunu olan Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerine acilen Hayatboyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı kurumları atamalarda açmasını arz ederim.
bravehard2010' Alıntı:pozantıyı yeni farkettim çok iyi olmş inş diğer meslek liseleride açlr
İstanbuldada var birkaçtane mesleki eğitim merkzi dikkatimi çekti şuan
.bravehard2010' Alıntı:Başvurunuz incelenmiştir. Öğretmenlerin atama ve yer değiştirme işlemlerinde Talim ve Terbiye Kurulunun 9 sayılı kararı uygulanmaktadır. Diğer taraftan atama yapılacak eğitim kurumları Bakanlığımız resmi internet adresinde yayımlanmıştır. Bilgilerinizi rica ederiz.
BİMERDEN GELEN SAÇMA BİR CEVAP DAHA BÖTE -MESLEK durumuna
.bravehard2010' Alıntı:Hocam saçma olan benim soruma farklı bir cevap verilmesi idi.Sizde buldunuz BÖTE kelimesini hemen saçma değil deyip yönetmeliği gösteriyorsunuz.Forumdan takip ettiğim kadarıyla BÖTE kelimesine bayağı bir alerjiniz var.
Tekrar şunu söyleyeyim bimere ne yazarsak yazalım saçma sapan kalıp cevaplar geliyor.Amacına hitap etmiyor.BÖTE meslek lisesine neden atanamıyor diye sormamıştım.Yazdığım Böte teknik eğitim sınıfına alındıysa neden atanamıyordu.Bu da sizin bahsettiğiniz gibi bir hak sanırım.