Bölümü silinen HDD yi geri alma

Kodla Büyü

Kırpık

Üye
Selam arkadaşlar birkaç gecedir uyku uyumamama sebep veren bir olay başıma geldi.

Xp yi formatlarken haricin hdd nin yanlışlıkla bölümünü sildim. Ama kesinlikle diski biçimlendirmedim, formatlamadım pcyi tekrar açtım fakat bilgisayarıma girdikten sonra disk kayboldu ama aygıt yöneticisinde birim etiket ismi ile hala duruyor yani disk hala biçimlenmemiş. Bunu geri getirme yolu var mıdır ?

Araştırmalarım Acronis Disk Director Suite ve Find and Mount programları ile Raw'ı tekrardan NTFS yapıp eski haline getirdikleri yönünde yazılara rastladım ancak nasıl yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum. HDD 1 TB Seagate.

hoam senin için bütün arşivimi araştırdım sonunda programı buldum, programı ben ghostu yanlışlıkla diske atınca kullanmıştım senin için veriyorum.
Partition_GG.SG(particiondüzeltmeprogramı) kolay gelsin. basit bir program sorunun olursa sorarsın.

hocam benimde başıma geldi bir live xp indirip kurtardım. yazılımı indirdiğim adresi bulmadım. www.tnctr.com adrsine ait bi yazılım. bi link buldum deneyin isterseniz

http://rhykssweb.blogspot.com/2008/12/t ... an-xp.html

bu canlı xp cd si. bunu indirip cd ye yazdırın sonra çalıştırınca açılan masaüstünde totalcommander yazılımnı açın onun içinde disklerinizi göreceksinz. oradan başka bir diske verileri kopyalayıp diski biçimlendirin sorun hallolur...

Geri