Bölümümüz yenilendi.

Kodla Büyü

panacea

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Deprem nedeni ile yeni yapılan okulumuza nihayet taşındık.Laboratuvarlarımızın yenilenmesi en çok sevindiren şey oldu.Bilişim Teknolojileri Alanı olarak 3 laboratuarımız var. 2 laboratuarda monitörleri sabitledik ama diğer laboratuardaki monitörler sabitlenemediği için onları sabitleyemedik yine de güzel oldu diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Ekli dosyalar

• ag.JPG
    ag.JPG
    380.4 KB · Görüntüleme: 1,225
  • ag2.JPG
    ag2.JPG
    432.6 KB · Görüntüleme: 1,225
  • ag4.JPG
    ag4.JPG
    447.6 KB · Görüntüleme: 1,225
  • veri.JPG
    veri.JPG
    463.1 KB · Görüntüleme: 1,225
  • web.JPG
    web.JPG
    391.3 KB · Görüntüleme: 1,224
Güle güle kullanın hocam. Sınıf mevcutlarınız da resimlerdeki kadar ise çalışma şartlarınız çok güzelmiş.
Perdeler güzel, masalar sağlam görünüyor. Sandalyelerde tekerlek olmaması da çok iyi.

Masaları tek bi masa şekilnde yaptık ayrı olunca biri ileride biri geride oluyor şimdi hepsi ip gibi oldu mobilya bölümünün hakkını ödeyemeyiz. En kalabalık sınıfımız 28 kişi onları da gruplara bölüyoruz artık laboratuarlar yettiği için. Tekerlekli sandalyeler de çabuk kırılıyor bunlar daha sağlam oldu ömrü daha uzun olur diye düşünüyorum.

Allah hepimize böyle yerlerde eğitim vermeyi nasip eder inşallah.
Gerçekten hayalim...

AKADEMİA' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
panacea' Alıntı:
Bir de öğrenciler değerini bilse :oops:
:+1:

Öğrenci bu, hiçbir şey dayanmaz bunlara. Eğer bölüm şefi ve öğretmenleri başlangıçta sıkıyı verirlerse belki biraz uzun gider.

Alan şefimiz ve laboratuvar şeflerimiz de var hocam. Bilgisayarları da öğrencilere zimmetledik.Elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz bakalım.

walla çok güzel görünüyor hocam:Ama bölümün geleceği olmayınca insanında öğrencileri bu bölüme yönlendiresi gelmiyor.Sonuçta o insanların da vebalini alırız.Biz yandık onlar yanmasın :(

Sayın panacea sadıcım.Bölümünüzü gezdim.Çok güzel olmuş.Hayırlısı olsun.Laboratuarlarda lavabonuz bile var. :) Öğrencilerde fotoğraflarda harıl harıl çalışıyor gözüküyorlar.Bu arada ben bu okulda 1 sene çalıştım.Sen beni çok iyi tanırsın.

seferserdar' Alıntı:
Sayın panacea sadıcım.Bölümünüzü gezdim.Çok güzel olmuş.Hayırlısı olsun.Laboratuarlarda lavabonuz bile var. :) Öğrencilerde fotoğraflarda harıl harıl çalışıyor gözüküyorlar.Bu arada ben bu okulda 1 sene çalıştım.Sen beni çok iyi tanırsın.

Beğendiğine sevindim sadıcım.Yeni okulda çalışmak nasip olmadı sana nasip kısmet artık.Yeni okulunda daha iyi şartlar altında çalışırsın inşaallah.

Geri