metemli' Alıntı:
alsında soruyu yanlış sordum şeflik görevi altında zaten her şeyi fazlasıyla yapıyorum fakat
örnek olsun diye yazıyırum
ilçe genelinde yapılan atıyorum 12 mart kim yapacak bunu
şiir dinletisi
web sayfasının güncellenmesi
bilgi yarışmaları
mesela okul tanıtım videosu yapılıyor kim yapacak
okuldaki lab dışında en az 50 bilgisayar var onların sorunları
bilişim panosu yayınlanıyor
bu ve buna benzer daha bir sürü iş var bunların bence sene başında bir baylaşımının yapılması
sizlerde bu işler nasıl oluyor onu soruyorum
..
KUTLAMA ve TÖRENLER için OKUL YÖNETİMİNCE sene başında yapılan İLK GENEL KURUL toplantısında
- Müdür yardımcısı
- Edebiyat Öğretmeni
- Bilgisayar Öğretmeni
- Elektronik Öğretmeni
- Müzik Öğretmen
- Beden eğitimi öğretmeni
- Ve istekli diğer öğretmenlerden oluşan bir KUTLAMA KOMİTESİ seçilir. Tüm kutlamaları bu komite organize eder. Sizin ayrıca konuşanız istenirse konuşmacı olarak o zaman kendi konuşmanızı yazarsınız.
İkinci alternatif her zümreye bir tören verilir. (varsa zümresi ile ilgili) örnek bilgisayarcılar internet haftası, bilişim haftası, matematikçiler pi günü vb.. ve her zümre o törenden sorumludur.
Web sayfası için zaten Web Komisyonu belirleniyor. O komisyona hangi bilgisayar öğretmeni / öğretmenleri dahil olduysa onlar sorumlu oluyor.
Bilişim panosu , okul panosu vb. işlemleri okulda Bilim Teknoloji vb.. bir kulüp varsa o kulüpteki öğretmen halleder.
Diğer işlemler içinde bölümde yapılan ilk zümrede iş bölümü yapılabilir. Burda bir arkadaş ŞEFLER EGZERSİZ ALIYOR onlar yapsın demiş. ama ALAN ve LAB şefleri egzersizi neden aldığı yönetmeliklerde yazıyor bunu da hatırlatmak istedim.