..BilisimX' Alıntı:Şunu demek istedim hocam şimdi bizim okulda günlük 7 ders yapılıyor. haftada 35 yapıyor yani 47 saat olmuyor. Bunu bir şekilde 47 ye tamamlayabilir miyim?
..bilisimogretmen' Alıntı:arkadaşlar konu ile ilgisi yok blki ama yeni başlık açmak istemedim okulumuzda bir alan şefi arkadaş bölüm şefleri nöbet tutmaz diye bişey öğrenmiş
bu doğru mu bölüm şefi nöbet tutar mı tutmaz mı hangi yönetmelikte var?
..badsector' Alıntı:arkadaşlar bir öğretmene ders harici 24 saatten fazla ek ders verilir mi? yani asıl sorum şu: 16 saat koordinatörlük + 10 saat şeflik toplamda 26 saatlik ek ders verilir mi? yoksa 14+10 mu?
..zaphere' Alıntı:arkadaşlar, alanda tek öğretmenim ve alan şefiyim, 28 saat dersim var ama bunlardan 1 saati rehberlik (dolayısı ile fahri), günlük 8 saat dersimiz var ve benim 1 günüm boş, 6 tane işletmeye gideceğim (6 öğrenci) koordinatörlük için (müdür bey verebileceğim maks. koord. vereceğim diyor), şu halde ekders dağılımım nasıl olabilir? 8. saatten sonralarına şeflik düşünüyoruz birer saat, 26 saat olur mu ekders??
BilisimX' Alıntı:Şunu demek istedim hocam şimdi bizim okulda günlük 7 ders yapılıyor. haftada 35 yapıyor yani 47 saat olmuyor. Bunu bir şekilde 47 ye tamamlayabilir miyim?
.checkingen' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Benim de bir sorum olacak. Alan şefi dersi olsun veya olmasın hergün sabah 8:00 den akşam 17:00 ye kadar okulda bulunmak zorunda mıdır? Bizim müdür böyle olması gerektiğini söyledi.
+1ahmetismet' Alıntı:BilisimX' Alıntı:Şunu demek istedim hocam şimdi bizim okulda günlük 7 ders yapılıyor. haftada 35 yapıyor yani 47 saat olmuyor. Bunu bir şekilde 47 ye tamamlayabilir miyim?
Öyle bir hesap yok hocam meslek lisesi orası gerekirse 5*10 saate kadar haftada 50 saat ders olur. 7*5 deyip de haftada 38 saat civarı dersi olan 12. sınıfları nasıl yerleştiriyorlar?
BaRBaRYaN' Alıntı:..
8 saat ders + 2 şeflik olarak günde 10 saate tamamlarsanız sorun çözülür
diyelim ki 28 saat dersiniz 1 gün boş olacak şekilde 7 + 7 + 7 + 7 + 0 şeklinde dağılmış olsun.
7 ders + 3 şeflik = 10
7 ders + 3 şeflik = 10
7 ders + 3 şeflik = 10
7 ders + 1 şeflik = 8
0 ders + 6 koor = 6
------------------------
TOPLAM = 44 saat
..
not: rehberliği bırakma durumunuz varsa daha sağlıklı olur. yoksa 46 saat alamazsınız. 45 saatte kalırsınız. (30 saat yüz yüze dersiniz olmadığı içiin 47 almanız bu durumda imkansız)
ders programınızı yukarıdakine göre şeflik saatlerini dağıtabilirsiniz..
..zaphere' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:..
8 saat ders + 2 şeflik olarak günde 10 saate tamamlarsanız sorun çözülür
diyelim ki 28 saat dersiniz 1 gün boş olacak şekilde 7 + 7 + 7 + 7 + 0 şeklinde dağılmış olsun.
7 ders + 3 şeflik = 10
7 ders + 3 şeflik = 10
7 ders + 3 şeflik = 10
7 ders + 1 şeflik = 8
0 ders + 6 koor = 6
------------------------
TOPLAM = 44 saat
..
not: rehberliği bırakma durumunuz varsa daha sağlıklı olur. yoksa 46 saat alamazsınız. 45 saatte kalırsınız. (30 saat yüz yüze dersiniz olmadığı içiin 47 almanız bu durumda imkansız)
ders programınızı yukarıdakine göre şeflik saatlerini dağıtabilirsiniz..
BaRBaRYaN hocam, kordinatörlüğü 7 saat yazma gibi bir durumumuz olabilir mi 46 olması için??
BaRBaRYaN' Alıntı:hocam FİİLİ (yüz yüze + koordinatörlük) olarak 44 saatten fazla derse giremezsiniz. kalan 3 saat PLANLAMA 2 saat REHBERLİK için ayrılmıştır. o yüzden maalesef yazamasınız. ama rehberliği başka bir öğretmene devrederseniz o zaman 7 saat verebilirsiniz.
sayın hocam şef değilseniz;2011bilgisayar' Alıntı:hocam ben 31 saat normal ders+1 rehberlik=toplam 32 saat derse gırıyorum.11 öğrencımız var işletmeye gıden ve 2 öğretmenız.ben 20+27 ekders alabılır mıyım.
..2011bilgisayar' Alıntı:hocam ben 31 saat normal ders+1 rehberlik=toplam 32 saat derse gırıyorum.11 öğrencımız var işletmeye gıden ve 2 öğretmenız.ben 20+27 ekders alabılır mıyım.
..karex' Alıntı:sayın hocam şef değilseniz;2011bilgisayar' Alıntı:hocam ben 31 saat normal ders+1 rehberlik=toplam 32 saat derse gırıyorum.11 öğrencımız var işletmeye gıden ve 2 öğretmenız.ben 20+27 ekders alabılır mıyım.
31 saat ders + işletmeniz yeterliyse 13 saat koordinatörlük + 3 saat planlama + 2 saat rehberlik = 49 saat,
şef iseniz 2 saat rehberliği alamazsınız 47 olur.
..imsiyat' Alıntı:şu ana kadar gördüğüm en net cevaplar bu konuda BaRBaRYaN hocam sayesinde
teşekkürler hocam cevaplar için.
öyle bişey yokcheckingen' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Benim de bir sorum olacak. Alan şefi dersi olsun veya olmasın hergün sabah 8:00 den akşam 17:00 ye kadar okulda bulunmak zorunda mıdır? Bizim müdür böyle olması gerektiğini söyledi.