Bölüm şefi kim olur?

Kodla Büyü

rumuz19

Aktif Üye
Arkadaşlar atandığınız okulda mevcut bölüm şefi varsa ve sizin kıdem ve puanının şeften fazla ise şefliğe başvuru hakkınız olur mu? Yoksa
.................Şeflik görevinin sona ereceği haller

MADDE 9- (1) Alan/bölüm, atölye ve laboratuvar şeflerinden;

a) İsteğe bağlı alan değişikliklerinde,

b) Sağlık durumu özrü nedeniyle,

c) Yer değiştirme nedeniyle,

ç) Mevcut alan/bölüm, atölye ve laboratuvarları herhangi bir nedenle kapatılanların,

d) Yurt içi ve yurt dışında veya uluslar arası kuruluşlarda bir yıl ve daha fazla geçici veya sürekli görevle görevlendirilenlerin,

e) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 108 inci maddesinin 4 üncü fıkrası hükümleri çerçevesinde bir yıldan daha fazla süre ile aylıksız izin alanların,

f) 25/06/2001 tarihli ve 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanununun 18 inci maddesi kapsamında aylıksız izne ayrılanların,

şeflik görevleri sona erer..............

maddelerinin hiç biri oluşmadığı için eski bölüm şefi devam mı eder?

idarecin de biter...efendim ben yaparım, hakkımı ararım diyenler için kazın ayağı öyle değil...görevlendirmeye bağlı bir hizmetin içindeki Görev ve sorumluluklarınız o kadar geniş ki, çok ugrasmadan görevlendirmeniz iptal edilebilir...unutmayın her zaman butun esastır, parça değil...sistem böyle işliyor bilginiz ola... :)

kendi isteği ile ne zaman bırakırsa veya müdür işini yapmıyor memnun değilim derse anca o zaman biter...

müdür de kim oluyor?ben de ondan memnun değilim,o zaman da o istifa etsin!bu da benim yaklaşımım.zorla kimse ,kimseyi istifa ettiremez.burası devlet dairesi,özel şirket değil.şef eğer istemezse ayrılmaz ama görevini yapmıyorsa ve açıkları varsa ,müdür bunun üzerine gidip gözünü korkutabilir ancak şefler de müdürün bir sürü açığını bilir.kısaca körler sağırlar birbirini ağırlar.en güzeli öğretmenlik.atölye şefliği bile ıyyyğğğğhhhhhhh!

ugunes' Alıntı:
müdür de kim oluyor?ben de ondan memnun değilim,o zaman da o istifa etsin!bu da benim yaklaşımım.zorla kimse ,kimseyi istifa ettiremez.burası devlet dairesi,özel şirket değil.şef eğer istemezse ayrılmaz ama görevini yapmıyorsa ve açıkları varsa ,müdür bunun üzerine gidip gözünü korkutabilir ancak şefler de müdürün bir sürü açığını bilir.kısaca körler sağırlar birbirini ağırlar.en güzeli öğretmenlik.atölye şefliği bile ıyyyğğğğhhhhhhh!
paragraf her ne kadar hak/hukuk çerçevesinde gelişse de sayın hcm, "körler sağırlar birbirini ağırlar.en güzeli öğretmenlik.atölye şefliği bile ıyyyğğğğhhhhhhh" gelişme - sonuç aksi gibi mi durdu ne :) uyumlu olursa ekip tamam da diğer türlü olmaz...

sen bizim okula gel bir de hocam.. bölüm şefi ben olmam gerekirken okul müdürüm başta olmak üzere bütün idare, şef ve diğer saz arkadaşları işi zorlaştırıyor. müdüre yönetmelikten bahsetmeme rağmen hala görmezden geliyor. bugün başka okuldan görevlendirme önerisinde bulundular.. sırf benden kurtulmak için. ben de gidecem maalesef.

Geri