bölüm şefi nasıl olunur?

Kodla Büyü

gkhann

Üye
slm arkadaşlar. bölüm şefi iliçi tayinle başka okula gitti. okula da yeni atamadan bilişimci geldi. benim bölüm şefi olmam için ne yapmam lazım?

Hocam idareye bölüm şefi olmak istediğine dair dilekçe yazıyosun.İşte ordan üst yazıyla valiliğe gönderiliyo.onay geliyo.o şekilde.

Müdürle aranı iyi tutarak.
melanik' Alıntı:
Hocam idareye bölüm şefi olmak istediğine dair dilekçe yazıyosun.İşte ordan üst yazıyla valiliğe gönderiliyo.onay geliyo.o şekilde.
Kimseye sormadan böyle birşey yaparsan sıkıntı çıkabilir. Ben yapmıştım sıkıntı çıkmıştı. Şef de yapmamışlardı.

serdemir' Alıntı:
Müdürle aranı iyi tutarak.
melanik' Alıntı:
Kimseye sormadan böyle birşey yaparsan sıkıntı çıkabilir. Ben yapmıştım sıkıntı çıkmıştı. Şef de yapmamışlardı.
o zaten öyle.onu söylemeye bile gerek duymadım :) İdareyle tabi usulünce konuşmak gerek önce. çok cins bi idarece olmadığı sürece sorun çıkacağını sanmıyorum. Sonrasında gerçeklecek işlemde belirttiğim gibi.

idare bölüm şefliği için yazı çıkaracak. O yazıya binayen siz de değerlendirme formunu doldurup vereceksiniz

hocam okuluna dilekçeyle başvur. sonra yazı çıkartıp tüm öğretmenlere duyurmaları gerekiyor. sonra başvuruda bulunan öğretmenleri puanlıyorlar. yönetmelikte belirtilen bir puanlama tablosuna göre. en yüksek puanı alan bölüm şefi olabilir ayrıca birden fazla her atölye için atölye şefliği için başvurabilirsiniz.

Geri