Arkadaşlar benim de bir sıkıntım var ÇPL'de görev yapıyorum sene başında bize bölüm şefliği ile ilgili dilekçe yazmamızı istediler bizde yazdık.Ders programı ve girecegımız ders saati falan daha belli değildi.NEyse ilçeden onay gelmiş bölüm şefliği ike ilgili.Bizim müdür de bayağı kıl koordinatörlük bölüm şefliği vb. şeylerden bize gelen ek dersleri avantadan gelmiş gibi görüyor.Onun içinde meslekçilere 32 saat dersi dayatmış.Şimdi ben 32 saat fiili derse giriyorum ,11 öğrencimiz var koordinatör öğretmenım(Branşta 2 öğretmeniz benim 3.yılım arkadaş yeni geldi)diğer arkadaşlar beraber .Ve alan şefiyim maalesef.Bu yeni yönetmelikte de bölüm şefleriyle ılgılı görevlerde e-taşınır vs ıvır zıvır görevler var.Bizim müdür de ona dayanarak tefbis,e-taşınır gibi tüm işleri benim üzerime yıkmaya çalışıyor.Bende doğal olarak istemiyorum ekstradan küflet zaten 4 gun 8'er saat dersim var pestilim çıkıyor.birde dersten sonra 5'e kadar okulda oişlerı yapacağım boşu boşuna.bende istemiyorum tabıkı bugun gıttım müdür yrd ıle konuştum ben istemiyorum dedım.o da dilekçe verdınız falan dedı bende dedım ben şimdiye kadar hiç 32 saat derse gırmemıştım alan şefı olmama da gerek yok müdürle konuşun görevlerinizi yazdı tefbısle ılgılı falan teblıg edecek dedi.İstıfa etmek istiyorum dedım alan şefliğinden dedım müdür kabul edermı bılmem dedı böyle bır hakkı var mı müdürün.ve sizce ne yapmalıyım acil yardımlarınızı bekliyorum.Net olarak yasal boyutunu bılmedıgım için önce deneyımlı arkadaşlara sormak istedim.